Megszakad a szív! A síron túlról üzent szüleinek a halott kisfiú

betöltés...

A síron túlról üzent szüleinek az agyi fertőzésben meghalt hatéves Georgia-i kisfiú, a szívhez szóló levélkét a nappali asztalán találták meg, miután gyermekük elhunyt a kórházban.

Leland Shoemake egészséges, eleven, és kellőképpen rosszcsont kisfiú volt, egészen négy hónappal ezelőttig, amikor is játék közben váratlanul rosszul lett.

Attól a naptól kezdve egyre gyakrabban panaszkodott fejfájásra, de szülei hiába vitték orvostól orvosig, senki nem tudta, mi baja van Lelandnek. Két héttel ezelőtt kórházba vitték, akkor már nagyon komoly tünetekkel. Akkor derült ki: ritka amőba fertőzés támadta meg az agyát, már nem lehetett rajta segíteni.

Leland két hétig feküdt infúzión, az életéért küzdve a kórházban, de múlt pénteken végül elhunyt. Szülei a gyásztól még szinte hisztérikusan, először hagyták ott fiuk betegágyát, és tértek haza. Otthon azonban elképesztő meglepetés várta őket. Egy üzenet a nappali asztalán, amit – édesanyja meggyőződése szerint – még Leland írt, mielőtt kórházba került. „Még veletek vagyok. Szeretlek, anyu és apu. Ég áldjon titeket” – ez állt az üzeneten, ami máig megmagyarázhatatlan körülmények között került a nappaliba.

betöltés...