A nő egy haldokló hajléktalan férfit lát összegörnyedve a járdán ülni kutyájával – aztán elmondja utolsó kívánságát

Nagyon hideg reggelre ébredtek a kaliforniai Fresno lakói a múlt héten, mikor Jenine-Lacette DShazer egy férfit látott az útpadkán ülni összegörnyedve, egy kutyával az ölében.

Tudta, hogy mindkettőjüknek segítségre van szüksége, ezért vitt nekik ételt, wc papírt és takarót.

Miután a férfi köszönettel átvette az ajándékot, bemutatkozott. 60 éves és Clifford James Herbertnek hívják. Aztán valami olyasmit mondott Jenine-nek, amitől majd meghasadt a szíve.

Cliff 2006-ban, a szívműtéte után munkanélküli lett. Azt mondták neki, hogy rákos és csak néhány hete van hátra. Jenine-hez fordult és megkérte őt, hogy teljesítse utolsó kívánságát: találjon valakit, aki szeretett kutyájáról gondoskodni fog, mielőtt túl késő lenne.

Jenine-Lacette-t nagyon meghatotta ez a történet és azonnal létrehozta a GoFundMe inernetes oldalt. Ennek segítségével Cliff és kutyusa szállást talált és utána elkezdett Babynek, a kutyának új gazdát keresni.

“Ő a mindenem.” -mondta Cliff a Fresno Bee híreknek. “Ő a legjobb barátom, megvéd engem.”

Cliff pedig megvédi őt. Igazából Cliff mentette meg a kutyát még kiskorában, amikor magához vette. Régi gazdája gyakran verte meg őt egy elemlámpával.

Nemrég Cliff utolsó kívánsága teljesült. Egy hölgy fogadta örökbe a kutyust, akit Stephanie Walkernak hívnak. Baby egy nagyon kedves családhoz kerül, ahol szeretni fogják és lesz egy kis barátja is.

A Walker családnál több kutya is van és van olyan családtag, aki foglalkozik velük napközben. Tehát Babynek mindig lesz bartája, Clifford pontosan ezt szerette volna.

Nagyon szomorú, hogy Cliffordnak ilyen súlyos betegségben kellett szenvednie, de legalább még látta, mikor kutyája jó kezekbe került.

Jenine-nek és munkatársainak köszönhetően sikerült Clifford utolsó kívánságát teljesíteni: legjobb barátjának egy jobb életet biztosítani.

betöltés...