Az éhező kutya egy ajtóhoz vezeti a férfit – amit ott talál attól meghasad a szívünk

Mikor egy New Orleans-i állatmenhely munkatársai egy éhező kutyát találtak az utcán, egy percig sem haboztak. A kutya egy bevásárlóközpont környékén kóborolt nyugtalanul és külseje alapján egy szoptatós anyakutya lehetett, akit valahol kölykei vártak.

A kutyának nagyon kellett a segítség, és nem volt túl eléggé félénk. Mikor az állatmenhely dolgozói magukhoz hívták őt, azonnal odament hozzájuk. A kutya elvezette őket ahhoz a házhoz, ahol lakott. A munkatársak nagyon csodálkoztak, hiszen azt hitték a kutya külseje alapján, hogy ő egy kóbor kutya.

A házban egy Rumbo nevű férfi lakott, aki azt mondta hogy nem az ő kutyája. Az igazi gazdája a kutyának börtönben volt, mondta a férfi és arra kérte a munkatársakat, ne vigyék el a kiskutyákat.

Az állatmenhely dolgozói  meggyőzték a férfit, hogy a kutyáknak jobb lesz a menhelyen, így még meg tudták őket az utolsó pillanatban menteni. Elvitték az állatokat, az anyakutyát is beleérte, hogy megfelelő gondoskodást kapjanak.

Nagyon szomorú azt látni, hogy vannak még állatok akik nagyon rossz körülmények között élnek. De szerencsére ez a történet gyógyír a lelkünkre, ezt a családot megmentették.

betöltés...