Ez a természetes recept örökre eltünteti az arc apró kis szőrpihéit!

A keleti társadalmak női tagjai már nagyon régóta használnak egy természetes alapanyagokból készült, az arcon található finom kis szőrszálak eltűntetésére szolgáló keveréket. Most te is megismerheted.

A legtöbb nőt természetesen a bajusz zavar, még ha alig látszik is valami az ajkak és az orr között, de van, akinek leheletnyi vékony szakállréteg is kialakul az állán.

A következő recept azért is nagyszerű, mert nemcsak hatékonyan eltávolítja a kellemetlen szőrszálakat, de utána az arcbőr puha és sima marad, így többé nem kell szintetikus vegyszereket tartalmazó epiláló krémet vásárolni, amelyek több pénzbe is kerülnek, mint a mostani recept.

Ez a keverék tele van jótékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, de még rákellenes vegyületeket is tartalmaz, így bőrünket hosszabb távon is megkímélhetjük a betegségektől, irritációktól.

Szükségünk lesz:

  • 1 evőkanál zabdarára
  • 2 evőkanál mézre
  • 2 evőkanál citromlére

Elkészítés:

Az összes hozzávalót tegyük bele egy turmixgépbe, majd pépesítsük össze az egészet. A masszát vigyük fel a problémás területre, hagyjuk rajta 15 percig.

Ezután langyos vízzel mossuk le az egészet, majd kenjük be arckrémmel a területet. Egy héten 2–3 alkalommal ismételjük meg a procedúrát. Egy hónapon belül végleg megszabadulhatunk a kellemetlen szőröktől.

betöltés...