Úgy döntött hozzámegy mozgássérült vőlegényéhez. Az esküvő napján azonban a férfi egy nem várt dolgot tett!

Erre az esküvőre egészen biztosan az összes vendég emlékezni fog. Mi nem bírtuk ki könnyek nélkül végignézni a történetet!

A vőlegény meglepetés-ajándékától az egész életük megváltozott. A férfi 13 évvel ezelőtt eltörte a lábát, és egy idő után sajnos odáig súlyosbodott a probléma, hogy amputálni is kellett.

Kevin Taylor egy súlyos izomsorvadásos, RSD betegségben szenvedett. Az orvosok szerint eddig ilyen súlyos változatával még nem találkoztak a betegséggel. A férfi lábát 2009-ben amputálni kellett. Kevin azonban nem adta fel, kitartó volt és bátor. Nagy elhatározással úgy döntött, hogy bármilyen nehéz is lesz, ő bizony lábra fog állni.

Ennek érdekében pedig mindent meg is tett. Soha nem panaszkodott, hogy milyen nehéz az élete, küzdött erős hittel, és el is érte a célját.

Az esküvőjük napján, amikor a szertartás közben a pap arra kérte a jelenlevőket, hogy álljanak fel, tudták, hogy ez a kerekesszékben ülő Kevin számára lehetetlen. Azonban csoda történt, a férfi felállt a székből! A felesége, és a násznép is alig hitt a szemének, alig kaptak szavakat a meglepetéstől. Tudták, hogy Kevin hosszú ideje készül, és edz erre a pillanatra, azonban senki sem gondolta igazán, hogy egyszer talpra tud állni a férfi.

Kevin titokban fizikoterápiás kezelésre járt, és mindent alkalmat megragadott, hogy lába, és izmai egyre edzettebbek legyenek. Művégtagot is használt, annak ellenére, hogy az új láb leírhatatlan fájdalmakat okozott neki. Hosszú időn keresztül készült élete legszebb napjára. Nézd meg a videót, egészen biztosan nem úszod meg sírás nélkül.

betöltés...