Milyen a személyiséged valójában? Derítsd ki velünk fél perc alatt!

Végezd el ezt a könnyű tesztet és máris közelebb kerülsz valódi érzéseidhez. Mi nem bántuk meg…

A tesztet az ismert angol pszichológus, Pip Wilson dolgozta ki elsősorban általános iskolás gyerekek részére, azonban később kiderült, hogy felnőtteknél is kiválóan alkalmazható. Segít meghatározni a valódi és a vágyott érzelmi állapotodat, sőt bizonyos mértékben a szociális státuszodat is. Mindössze annyi a dolgod, hogy az alábbi képről kiválasztod azt az emberkét, amelyik véleményed szerint a legjobban hasonlít rád és azt, amelyikre a legjobban szeretnél hasonlítani. Fontos, hogy az eredményt csak a végén nézd meg, ne befolyásoljon a választásban!

Eredmény:

Amennyiben az 1-es, 3-as, 6-os vagy 7-es figurákat választottad, eltökélt, céltudatos személyiség vagy, aki nem fél a nehézségektől és az akadályoktól.

A 2-es, 11-es, 12-es, 18-as, 19-es figura szeretetre méltó emberre utal, aki mindig jelen van, ha a barátainak szüksége van rá.

Ha a 4-essel szimpatizálsz, állhatatos vagy, aki a felmerülő nehézségek figyelmen kívül hagyásával akar sikereket elérni.

Az 5-ös azt mutatja, hogy gyakran érzed magad gyengének és fáradtnak, nagyon kevés energiád van az élethez.

A 9-es vidám és szereti a viccet – pont, mint te, ha ezt választottad!

A 13-as vagy a 21-es befelé forduló, introvertált személyiségként jellemez, aki általában elkerüli a többi embert.

A 8-as szerint valódi álmodozó vagy, a valódi helyett sokkal szívesebben tartózkodsz a saját, belső világodban.

A 10-est és a 15-öst jellemzően a saját életükkel elégedett emberek választják.

A 14-es azt jelzi, hogy érzelmileg kimerült vagy. Jó eséllyel valamilyen belső érzelmi válsággal és nyugtalansággal küzdesz.

A 20-as figurát választók erősen hajlamosak a fontoskodásra. Született vezetők, akik azt akarják, hogy mindenki csak rájuk figyeljen.

Amennyiben a 16-osra böktél, valószínűleg belefáradtál már mások támogatásába; ugyanakkor ha úgy látod, hogy a 17-es figura megöleli a 16-ost, szeretve érzed magad.

Nos, működött?

betöltés...