A zsűri nem tudja eldönteni, hogy amit lát az álom vagy valóság?

Valószínű, hogy Ön is hallott már Bella Deviatkina-ról. Ez a kislány hét nyelven beszél, és nemrég részt vett a “Hihetetlen emberek” televíziós műsorban, és a döntőig is simán eljutott.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan vizsgáztatják az intelligens kislányt, a közönség és a zsűri előtt. A kislánynak először egy szövegrészt kellett felolvasnia orosz, angol, franci, német, spanyol és kínai nyelven, aztán megkérték, hogy mesélje el az egészet arabul! A nézők, akik részt vettek a versenyen, valamint a zsűritagok egyszerűen nem tudták elhinni, hogy amit látnak az valóság, vagy csak puszta álom! Végül az aranyos kislánynak ajándékoztak egy ugyanolyan sárga ruhába öltöztetett babát, mint amilyenbe ő volt felöltözve.

Sajnos Bella nem nyerte meg ezt a versenyt, de bízunk benne, hogy nagy jövő vár rá. Furcsa is lett volna, ha Bella megnyeri a versenyt, hiszen csak 4 éves! Igen, mindössze 4 éves és nem csak egy nyelven beszél, hanem pontosan már 7 nyelvet ismer. Én körülbelül öt éve próbálok megtanulni egy második nyelvet, de nem jártam sikerrel.

Ha téged is lenyűgözött ez a tehetséges kislány, akkor oszd meg a videót a Facebookon!

betöltés...