Amikor a hatóságok kimentek erre a sertéstelepre, majdnem sokkot kaptak az ott látottaktól!

Egyes állattartók néha képesek szörnyű keretek között tartani jószágaikat, egyáltalán nem törődve igényeikkel, csak a saját hasznukat nézik. Azonban ugyanúgy ahogy nekünk embereknek, az állatoknak is vannak bizonyos jogaik, és ezeket ha nem tartjuk be előbb-utóbb az állatvédő szervezetek lépni fognak.

Egy kambodzsai sertéstenyésztő üzembe tett látogatásukkor a hatóságok alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a génmanipulált sertéseket.

Az előre “megtervezett” disznók akkor izomzattal rendelkeztek, hogy a bőrük majd szétrepedt ettől az óriási tehertől.

Teljesen eltorzultak, így nem csak gusztustalanul néztek ki, hanem kezdett igencsak teherré válni számukra már a helyváltoztatás is.

Nagyrészt inkább csak álltak, vagy feküdtek egy helyben, mert alig tudtak már megmozdulni. Akkor csaptak le a tenyésztőre, amikor az egy eladási hirdetést adott fel a világhálón.

A szakértők szerint ezek az állatok veszélyesek lehetnek az emberi fogyasztásra is, hiszen alig tartalmaznak zsírt, csupa izomból állnak.

A legnagyobb állatvédő szervezet, a PETA felszólította az őrült tenyésztőt, hogy azonnal hagyja abba a gén kezelt disznók tenyésztést.

forrás: tudásfája.com

betöltés...