Egy sötét bőrű első osztályon utazó férfi megmondja a magáét a rasszista nőnek a reptéren

Ez egy kedvünkre való történet, melyben az igazság győzedelmeskedik és jó példáját látjuk annak, hogy rend van a társadalomban.

Emmit Eclass Walker egy afro-amerikai zenei igazgató. A washingtoni Ronald Reagan reptérről utazott, első osztályú jegye volt. A mögötte álló fehér bőrű hölgy nem hitte el, hogy ilyen jegye van Emmitnek.

Her: excuse me i believe you may be in the wrong place you need to let us thru. This line is for priority boarding Me:…

Publiée par Emmit Eclass Walker sur Mardi 5 décembre 2017

A hölgy szinte teljesen biztos volt abban, hogy a férfinek nem lehet első osztályra szóló jegye ezért ezt mondta:  “Elnézést, de feltartja a sort, engedjen minket előre, nekünk elsőbbségi beszálló jegyünk van, ebbe a sorba csak ezzel lehet beállni.”

Emmit teljesen nyugodt maradt és megmutatta a hölgynek a jegyét, és mi történt? A hölgy egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a férfi ezért fizetett.

A nő ezt mondta: “Biztos katona, vagy valami ilyesmi. Mi mindannyian saját magunk fizettünk a jegyünkért. Ezért magának várni kell.”

A férfi ekkor olyat mondott, ami azonnal elnémította ezt a rasszista nőt: “Én nem vagyok valami fontos személy a katonaságnál, én csak egy néger vagyok, akinek van pénze.”

A férfi feltette a képet és írt mellé egy bejegyzést a Facebook-on és utána rengeteg pozitív reakciót kapott.

Nagyon sokan meglepődtek azon, hogy a férfiról azt gondolták, katona és a legtöbb internet felhasználó elítélte a rasszista hölgyet.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egy ilyen megjegyzés szerinted is abnormális napjainkban.

betöltés...