Válassz egy álomfogót és tudj meg magadról többet!

Az álomfogó az amerikai indián törzsektől származik, akik a saját kunyhójuk bejáratánál helyezték el, abból a célból, hogy csak a pozitív energiák és gondoskodó, jó lelkű emberek térjenek be hozzájuk. Használták még az álmok kiszűrésére is, hogy csak a jó, nyugodt dolgokról álmodjanak.

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb álomfogót és olvasd el jelentését:

1. Hűséges és őszinte

Rendezett, aprólékos, bizonyos esetekben maximalista, de mindenekelőtt nagyon közvetlen ember vagy. Nem habozol elmondani azt, amit szeretnél, legyen az tanács, kérés. Ha mérges vagy csalódott vagy, hajlamos vagy arra, hogy erős, bántó szavakat használsz másokkal és magaddal szemben is, és pontosan ebben rejlik számodra a kihívás. Ne felejtsd el, hogy a szavaknak ereje van. Próbáld meg nem elragadtatni magad az érzelmeid miatt és a szavaid mindig legyenek teli szeretettel és kedvességgel.

2.Óvatos és barátságos

Gondoskodó személy vagy, akinek célja, hogy segítse az embereket. Fejlett intuíciós képességed révén előre érzed a veszélyes helyzeteket. Sok időt töltesz el a jövődön való töprengéssel és mindig azt szeretnéd, hogy az életedet mindig az ellenőrzésed alatt legyen. És itt jelenik meg számodra egy kihívás. Némi rugalmassággal az életed intenzívebb és boldogabb lenne. Ne feledd, hogy a jövő nem más, mint a jelen cselekedeteid összessége. Tehát élvezd és teljes mértékben használj ki minden lehetőséget és csodálatos napjaid lesznek.

3.Érzelmes és nagylelkű

Nagyon érzékeny, figyelmes és védelmező ember vagy. Megvan a képességed, hogy baráti és bizalmi kapcsolatokat alakíts ki nagyon rövid idő alatt. Mások szívesen kérnek tőled tanácsot. Olyan személy vagy, aki rengeteget ad, néha mindent, így a te kihívásod az, hogy megtanulj kapni. A világ minden nap az egyensúlyon dolgozik, így amit adsz, az különböző módon vissza is kerül hozzád, de csak akkor, ha hagyod. Érezd jól magad és fogadj szeretetettel minden ajándékot, amit az élet kínál, és lásd, hogy az áldás és a jólét szaporodni fog az életedben.

4.Aktív és kellemes

Vidám, szorgalmas, impulzív és szórakoztató személyiség vagy. Nagyon aktívan tevékenykedsz, néha már túl sok tevékenységbe is belekezdesz egyszerre, és már túl sokáig tart mire mindent befejezel. A fő kihívásod, hogy megpróbálj kevésbé impulzív lenni. Inkább legyél elmélkedőbb és így döntéseid is kedvezőbbek lesznek számodra. Ily módon eléred a békét, a csendességet és a nyugodtságot az életedben.

5.Bátor és társaságkedvelő

Erős és határozott, de barátságos jellem vagy. Határozottan haladsz előre az úton, hogy elérd céljaidat. Kissé türelmetlen vagy és mindig azonnali eredményt szeretnél. Számodra pontosan ebben rejlik a kihívás: legyél türelmes és bizakodó. Bízz abban, hogy mindig learathatod azt, amit elvetettél és, hogy minden a megfelelő időben történik.

6.Független és kíváncsi

Nagyon világos elveid és elképzeléseid vannak a világról és az életről. A veled született kíváncsiság hajt, hogy megismerd az ismeretlent. Szereted az utazást, a kalandokat, új projekteket, új célokat. Számodra a legnagyobb kihívás, hogy örömödet megoszd másokkal. Az olyan emberek, mint te, teszik a világot egy jobb hellyé.

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál

betöltés...