A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják, mivel valószínű ez lett volna az eddigi legszebb filmje a sportmárkának.

Az Adidasnak nem kellett ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki. De legalábbis sokan. Számos nagy online orgánum megírta, hogy a 26 éves Eugen Mehrer csak úgy, saját kontójára leforgatta ezt a csodás etűdöt, még az Adidasnak is elküldte, de a kommunikációs részleg válaszra sem méltatta. Ami nagy hiba volt, mert a film elejétől a végéig tökéletes, a sztorijával, a fényképezésével, és a drámai negatív fordulat utáni pozitív helyrebillentésével.

A videó igazán hatásosra sikerült. A minőségi megvalósítás, a szereplők játéka és a röviden, de rendkívül sokat mondóan elmesélt történet nem csupán egy tökéletes reklám, de egy nagyon fontos üzenetet is közvetít:

“Mindenki, mindenhol, fiatal legbelül. Nem számít a korod, vagy hogyan nézel ki, ez a részed soha nem hal meg. Mindig újra és újra előtör belőled.”

betöltés...