A munkásoknak a nagy melegben is dolgozni kell, de nem hordhatnak rövidnadrágot – zseniális ötlettel állnak elő

Amikor ezeknek az építőmunkásoknak a 26 fokos melegben dolgozniuk kellett, megtudták, hogy nem vehetnek fel rövidnadrágot. Ennek ellenére egy igen kreatív megoldással könnytettek helyzetükön…

Az építőmunkások az angol Chertsey-ben dolgoztak, amikor meghallották, hogy az új törvény értelmében a biztonsági intézkedés azt mondja ki, hogy nem dolgozhatnak rövidnadrágban.

De aztán rájöttek, hogy egy sajátos kreatív megoldással mégiscsak sikerül egy kicsit enyhíteni a melegen.

Simon Miles ezt mesélte a The Sun-nak: “Az építőmunkásoknak ideális lenne a rövidnadrág. Sokan érzik magukat kényelmetlenül a hosszú szárú nadrágban.”

Hát igen, 30 fokos melegben nem lehet kellemes hosszú farmernadrágban dolgozni.

Néhány nappal később megjelentek a férfiak a munkahelyükön, s ezúttal kicsit másképp néztek ki: a hosszú nadrág helyett könnyű nyári ruhát és szoknyát vettek fel.

-Rájöttünk, hogy a hölgyek az irodában is ugyanezt hordják, így semmi sem tartott minket vissza attól, hogy mi is ezt vegyük fel.

Simon elismerő füttyentést is kapott a férfiaktól az utcán. Ez volt az első ilyen alkalom, mesélte a férfi. Természetesen vigyáznak a biztonságra, hiszen egy ruha vagy egy szoknya könnyen beleakadhat valamibe az építkezésen.

Ezzel az akcióval azt remélik a férfiak, hogy munkaadójuk megenyhül és mégis megengedi, hogy a jövőben rövidnadrágban dolgozzanak a nagy melegben.

betöltés...