Mit várhatsz szeptember hónapban az állatövi jegyed alapján?

Itt a szeptember, és vele együtt az ősz is itt kopogtat az ajtónk előtt. Az új évszak sokféle változást hoz minden csillagjegynek, de vajon ezek jó hatással lesznek ránk? Kattints és kiderül! 

Kos

A Kosoknak jó szerencsét hoz a szeptember, és a kreatív energiáid újra előtérbe kerülnek. Ha nemrég szakítottál, akkor ez a hónap a lezárás hónapja lesz. A Kosok alig várják, hogy új dolgokba kezdjenek, és kreatívan fejezzék ki magukat, és ez soha nem látott mértéket ölt most. Használd fel bátran az ötleteidet, most nem lőhetsz mellé semmivel. A hónap közepe számos különböző módon tesztelhet majd, de új módszert találsz arra, hogy az érzelmeidet kifejezd. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz kilépni egy kapcsolatból, akkor ez jó alkalom arra, hogy meg tudd szakítani ezt a rossz kört. Maradj erős és menni fog!

Bika

A szeptember számodra az önmegvalósításról szól kedves Bika. Itt az alkalom, hogy feltedd magadnak a kérdéseket: Mit szeretnél elérni a közeljövőben? Milyen szenvedély hajt? Hol látod magad öt, esetleg tíz év múlva? Ami pedig a legfontosabb, hogy olyan válaszokat fogalmazz meg, amivel teljes mértékbe elégedett vagy. Ha nem megy, akkor itt az ideje, hogy fontos döntéseket hozz az életedben. Nehogy később megbánd, hogy most nem tetted meg. Megvan a hatalmad szeptemberben, hogy változtass. Élj vele! Mire vársz még?

Ikrek

A szeptember igazi érzelmi hullámvasút lesz az Ikrek számára. Lehet, hogy még nem állsz készen az utazásra, de ez nem rajtad fog múlni. A hónap első felében szomorkodhatsz kicsit, mert egy mentális buktató elkeseríthet, de erre most szükséged van. Ne omolj össze ettől, hanem éld meg áttörésként, ami megmutatja, hogy mire is van szükséged az életben, hogy újra boldog legyél. Ez a hónap egy jó lecke lesz számodra, hogy megtanuld nem teheted ugyanazt a dolgokat, amiket eddig, mert különböző eredményei lesznek a tetteidnek.

Rák

A szeptemberi hónap egy kreatív útvonalat mutat meg a Rákoknak. Te amúgy is olyan ember vagy, akinek szüksége van a folyamatos új és élénkítő ötletekre, így ez nem fog meglepetést okozni. Kicsit lassúnak érzed magad a hónap első felében, és a motivációdat is keresed, sőt még a teljes feladást is fontolgatod valamelyik hobbidnál, de szeptember második felére megújulsz teljesen. Az elméd új ötletekkel fog megtelni, és a kreativitásod szárnyalni fog. Talán csak egy kis szünetre van szükséged? Ne merülj ki a nagy ötletelésben teljesen, figyelj magadra, mert a testi és lelki pihenés is ugyanúgy fontos, főleg ebben a hónapban.

Oroszlán

A szeptember hónap nem lesz unalmas az Oroszlánok számára. 100\%-ig készen áll, hogy új és izgalmas projektekkel foglalkozz, amik lehetőségként fel is bukkannak az életedben. Ragadd meg ezeket, amikor mesélnek róla, mert kockázat nélkül nincs nyereség. Ne félj attól, hogy elbuksz, most jó energiák vannak, amikből a legjobbat hozhatod ki. Anyagilag egy kicsit küzdős lesz ez a hónap, ezért ügyelj arra, hogy mire és mennyit költesz, nehogy elszaladjon veled a ló.

Szűz

A szeptember egy nagyon boldog hónap számodra, és nem csak azért, mert itt a születésnapod időszaka. Egyszerűen jól érzed magad, olyan, mintha egy soha véget nem érő buliban élnél. A hónap közepén egy dillemába kerülhetsz, amiben megértheted az élet teljességét. Ezt egy gyógyulási folyamat fogja követni, ami néha kellemetlen lesz, de használd fel az érzelmeidet arra, hogy erősebbé és jobbá válsz. Most megtalálod életed szenvedélyét is, és ez elvezet ahhoz, hogy helyreálljon a világod.

Mérleg

A szeptemberi hónap neked a pihenés és szabadidőd tudatos eltöltésére szolgál majd. Te vagy az, aki időben meg akarja csinálni a dolgait, és nem riadsz el attól sem, hogy ezért extra köröket kell futnod, csak hogy te legyél a legjobb mindenben. Pedig itt az ideje, hogy most lazíts, és ne csak a feladataidra koncentrálj. Ülj le egy kicsit, fókuszálj magadra, mert túl sokat aggódsz, hogy mindenki mást akar tőled. Inkább kényeztesd magad, és vegyél valami szépséget, amitől nyugodtabbnak érzed magad. Tölts sok időt a családoddal, szeretteiddel, mert most van rá időd. Egy csodás utazásban is részed lehet, amit igyekezz élvezni, mert ilyenben nem lesz többet részed.

Skorpió

A Skorpiók szeptembere nagyon eseménydús és elfoglalt lesz. Nehéz lesz, hogy mindent sorba rendezz, és ne csak egy kaotikus katyvasz legyen, de menni fog. Az első két héten szervezz meg mindent, ezt a hónap végén meg fogod köszönni magadnak. Ha úgy érzed, hogy a dolgok végre a helyén vannak, akkor képes leszel újra úgy gondolkozni, ahogy arra szükséged van. Szeptemberben találkozhatsz valakivel, aki megváltoztatja az életedet. Figyelj oda nagyon, mert ez a személy el is tűnhet, ha nem veszed észre időben. Ez a személy tanítani fog egy különleges leckére, amiből csak kamatozhatsz majd a jövőben.

Nyilas

Ez a hónap nagyon érzelmes időszak lesz a Nyilasok számára. Sokkal mélyebben fogsz érezni szeptemberben, mint általában. Az optimista hozzáállásodat ráadásul fenyegeti valami a hónap elején, így összességében nem fogod annyira jól érezni, de hamarosan rájössz, hogy ez miért történik veled. A hónap közepére megérkezik a várva várt eufória, amitől újra szerencsésnek, és boldognak érzed majd magad. Ebben a hónapban minden a lelki oldaladhoz kapcsolódik, így most újra el tudod kezdeni a jógát, a meditációt és a befelé figyelést. Idén szeptemberben új szintre léphetsz önmagaddal, és ebben sokat segíthetnek a fenti tevékenységek is.

Bak

A szeptember a Bakoknak a friss kezdetekről szól. Új és tiszta lapokat szerenél, és ezért képes leszel elengedni a múltat, és kilépni az árnyékából. Rengeteg harag és rossz érzés halmozódott fel benned egy régi esemény miatt, de most ezek nem fognak tovább kísérteni. Itt az idő, hogy pihenésre küld a démonjaidat! Szóljon ez a hónap a megbocsátásáról!

Vízöntő

A szeptember lesz az a hónap számodra, amikor a céljaidra összpontosítasz. Van egy listád azokról a dolgokról, amelyeket szeretnél elérni, és most meg fogsz tenni mindent, hogy elérd azokat. Jobb, ha előszeded ezt a listát, és szép színes tollakkal nekiáll kihúzogatni azokat a dolgokat róla, amiket már elértél. Motiváltnak és lelkesnek fogod érezni magad, hogy ezen a listán a saját tempódban mész végigi. Lesz rajtad egy kis nyomás, amit más rakd rád az előrelépésed érdekében. Ha fáradtnak és túlterhelnek érzed magad akkor állj meg, és realizáld, hogy az élet nem verseny. Nem kell mindent azonnal megcsinálni, különösen ebben a hónapban.

Halak

A szeptember hónap egy boldog hónap lesz számodra, hiszen kreatív, magabiztos és sugárzó leszel. Mindenki a barátod akar lenni, és veled tölteni az idejét, mert érzik ők is, hogy pozitív kisugárzásod van. Jól érzed magad a bőrödben, és ez az érzés az egész hónapban kitart. Az önbecsülésed sokat fog erősödni szeptemberben, és ez kicsit félelmetes is lehet, de érezni fogod, hogy semmi sem állíthat meg most.

betöltés...