Fény derült a Kinder csoki nagy rejtélyére

A Kinder csoki egyik talánya foglalkoztatta pár napig a netezőket, de ne valami titkos receptre gondoljanak!

Fény derült a Kinder csokoládé egyik nagy titkára, és itt még véletlenül se valami titkos összetevőre gondoljanak, hanem arra, ami több netezőt igazán foglalkoztatott az elmúlt időszakban: hogy ki lehet a csokoládé dobozán szereplő fiatalember.

Erről a fiúról van szó:

Fotó:

 

Nemrég egy twitterező azt állította, hogy egy Josh Bateson nevű 21 éves brit fiúban ismert rá az egykori Kinder-gyerekre.

Közzétette: Josh Bateson – 2015. október 3.

A fiatalember Facebook-oldalát elárasztották a kommentelők, legtöbben gratuláltak neki és lelkendeztek. Josh pedig vette a lapot és nem is cáfolta a dolgot, inkább jót nevetett az egészen.

Aztán kiderült, hogy az olasz cégnek valójában egy olasz kisfiú, a jelenleg modellként dolgozó bolognai Matteo Farneti volt a modellje, aki kicsi fiúként még így nézett ki:

Közzétette: Matteo Farneti – 2014. november 19.

Most pedig így:

Photographer: Kenneth Lam

Közzétette: Matteo Farneti – 2015. július 25.

Így utólag kézenfekvőnek tűnik persze, hogy egy olasz vállalat fotózásán egy olasz gyerek áll modellt, de ez sem annyira magától értetődő, a Ferrero ugyanis korábban 32 éven át egy német kisfiút, Günter Euringert szerepeltette a csokis dobozon, és csak 2005-ben cserélte le a kisfiú Farnetire.

Erről a csokigyerekről van szó, talán emlékeznek:

Aki most így néz ki, és operatőrként dolgozik. Bár a kezében tartott csokoládékon többféle fizimiskával látható, valójában csak egyszer állt modellt, 300 márkát kapott érte, utána pedig a kor divatjának megfelelően többször retusálták a fotóját.

betöltés...