Laposabb has 28 nap alatt, pusztán napi egy, 4 perces gyakorlat segítségével!

Rengeteg hasznavehetetlen módszer található az interneten a lapos has eléréséhez, a különféle borzalmas és egészségtelen fogyasztószerekről már nem is beszélve.

Ennek a bevált módszernek a segítségével azonban, akár tévézés közben, szórakozva tüntethetjük el a felesleget a hasunkról. Jó a szórakozás szó talán túlzás, a feladat ugyanis annak ellenére, hogy csak napi 4 percet igényel az életünkből, roppant kimerítő tud lenni.

A feladat egyszerű, könyökünket a földre téve, amolyan fekvőtámasz pozícióban elhelyezkedve kell kifeszítenünk magunkat és a lehető legtovább így tartanunk a testünk. A látványos hatáshoz napi 4 percet kell ebben a pozícióban eltöltenünk, de ne lepődjünk meg ha ez nem fog azonnal, elsőre sikerülni, sőt, talán érdemesebb is szépen lassan, lépésről-lépésre haladni és folyamatosan emelni a gyakorlat időtartamát.

A köznyelvben csak ,,plank kihívás”-nak emlegetett feladat legnagyszerűbb része, hogy nem csak hasunkat, de vállainkat és combjainkat is megmozgatja egyúttal, így rövid időn belül valóban látványos eredményeket érhetünk el. A fenti képen látható eredmény 28 nap alatt, napi 4 perc edzéssel lett elérve, de ha nem hajt minket a tatár akkor érdemes nem azonnal 4 perccel, hanem mondjuk például csak 1-el kezdeni és folyamatosan felfejleszteni az izomzatunk. Jó plankolást és remélem mindenkinek hasznára lesz ahhoz, hogy elérje a ,,nyári formáját”.

https://www.youtube.com/watch?v=ucDYvYPcFQY

betöltés...