Így csókolnak a csillagjegyek! Most mindenki magára ismerhet!

Így csókolnak a csillagjegyek…

Szeretnénk tudni, hogyan csókol csillagjegyünk?

Most megtudhatjuk!

Jámbortól a vad tüzesig.

Csókolási technikájukban különbözik a Mérleg, Bika, Szüz és társaik.

Tehát, vessünk egy pillantást a csók tipológiára és megtudhatjuk, hogyan csókolnak a különböző csillagjegyek.

Kos

Csók tipológia: Így csókolnak a Kosok

Mindegy, hogy egy jámbor puszi vagy egy forró csók, a Kos mindegyiket kedveli. A többnyire jellegzetes és formás ajkaival ugyanis a csókolásra született.

Tulajdonképpeni specialitása az intenzív, kihívó csókolás. Végül is a vonzalmát szeretné kifejezni és erre különös hangsúlyt fektet. A párjának ettől a lélegzete is eláll.

Bika

Csók tipológia: Így csókolnak a Bikák

A Bika tetőtől talpig élvezeti lény. Szívesen kóstol és szeretne ízlelni, szagolni és érezni, még csókolózás közben is. Ha a Bika talál egy kincset, akkor nagyon izgatott lesz.

A bika ugyanis nem csak a szájat csókolja, hanem egyéb testrészeket is, amelyeket szeretne felfedezni. Ez különösen felkelti az érzékiségét.

Ikrek

Csók tipológia: Így csókolnak az Ikrek

Egyszer egy puhán lehelt csókocska, egyszer egy puszi az arcra és végül egy intenzív nyelves csók. Az Iker jegyű szívesen játszadozik, huncut szinten örök gyerek marad, így nehéz behatárolni.

De vele a csókolózás nagy örömet okoz, mivel minden csók más. Mindig talál egy másik variációt és szereti az ajkat az ujjaival megérinteni.

Rák

Csók tipológia: Így csókolnak a Rákok

Egy érzéki Rák lágy ajka és szép szeme igen gyorsan vonzza az ellentétes nemet. A Rák óvatosan, lágyan és szeretetteljesen csókol.

Romantikus hangulatban megmutatja, mit tud. De nincs mindig kedve. A kihívó csókokat, melyek elállítják a lélegzetét, azokat nem kedveli. Lágy csókok a nyakra vagy a fülcimpára azonban tökéletesen kedvére vannak.

Oroszlán

Csók tipológia: Így csókolnak az Oroszlánok

Filmes hollywoodi csókok à la Rhett Butler és Scarlett O’Hara az „Elfújta a szél”-ben, ez az amire az Oroszlán vágyik. Szenvedélyesen és forrón szereti.

De vannak olyan szakaszok, amikor az Oroszlán egy doromboló cicává változik. Akkor ugyanolyan játékosan csókol és a partnerét apró puszikkal halmozza el. Ezt addig teszi, amíg mindketten örömteli csókolózásba merülnek.

 
Szűz

Csók tipológia: Így csókolnak a Szüzek

Mindegy, milyen intenzív a csók, lágy, vad vagy tüzes, a Szűz csak akkor tudja élezni, ha tiszta szívvel csókolhat. A Szűz nem alkalmas arra, hogy buliban vagy egy kocsmában csak úgy csókolózzon. Csak kifinomult környezetben tudja átadni magát igazán a csókolózás élvezetének, de akkor feledhetetlen lesz vele a csókolózás élménye.

Mérleg

Csók tipológia: Így csókolnak a Mérlegek

A Mérleg egy esztéta és a csókolózásnál különös hangsúlyt fektet a hibátlan, ápolt párra. Szép fogak és egy ragyogó mosoly vonzza a mérlegeket.

Mivel a szerelem istennője a Vénusz uralja, a Mérleg egy csók virtuóznak számít. Tökéletesen csókol, stílusosan és mindig rafináltan, mindegy, hogy az ajkat csak éppen lágyan érinti, vagy alaposan kutatja.

Skorpió

Csók tipológia: Így csókolnak a Skorpiók

Az igazi csókrajongók a Skorpiónál megtalálják a számításaikat. Végül is ő nagyon szenvedélyes és ez a csókjában is megmutatkozik. A Skorpiók szívesen csókolnak hosszan és intenzíven.

Csókolózásnál nem csukják be a szemüket, hanem inkább nézik partnerüket, hogy olyan közel legyenek hozzá, amennyire csak lehet.

Nyilas

Csók tipológia: Így csókolnak a Nyilasok

A Nyilasnak tüzes a temperamentuma, amitől lényegre törő. Szívesen csókol már az első randevúnál forrón és bensőségesen, hogy partnere se nem lát, se nem hall.

A Nyilas szereti a telt ajkakat és a találékony partnert. Aki egy kicsit kihívó vele, az felkelti a kíváncsiságát és gondoskodik róla, hogy ne csak egy átlagos csókban legyen partnerének része.

Bak

Csók tipológia: Így csókolnak a Bakok

A Bak meglehetősen reális. Csak akkor csókolja meg partnerét, ha igazán érdekli, és nem csak szórakozásból. A puszi-puszi párosítás az idegeire megy, mert számára a csók intimitást jelent. Aki közelebb kerül a Bakhoz, örülhet. Időt hagy a csókra, tanulékony és pontosan megjegyzi, szerelme mit szeret.

Vízöntő

Csók tipológia: Így csókolnak a Vízöntők

A csók, mint kísérlet

Ez az, ami a Vízöntőnek tetszik. Smaci, máris kaptunk egy puszit az arcunkra, teljesen előkészületlenül, spontán és meglepetés szerűen. A Vízöntő szeret mindent, ami szokatlan.

Így egy piercing a nyelvben, amit csókolózás közben lehet érezni. A nyelvvel képes egy Salto Mortale-t is alkotni. Mielőtt közeledik valakihez, egzotikus gyümölcscukrot szopogat – a jó szájíz miatt.

Halak

Csók tipológia: Így csókolnak a Halak

A Halak csók közben becsukják a szemüket és lágyan szeretik, egy kicsit felületesen. Odadobott lágy csókokat szeretnek, szeretik a nyakukra, vagy a vállukra kapni.

A Halak nagyon fantáziadúsak és értékelik, ha a csók előtt lágy szavakat suttognak fülébe. Ez felébreszti gondolataikat és a fejükben elindul a mozi. Ez fontos, mivel személyes, pikáns képzelgéseik nélkül a Halak csak fele annyira szívesen csókolóznak.

betöltés...