Sokan megpróbálták de keveseknek sikerült – megtalálja mind a 7 lovat ezen a gyönyörű képen?

Talán már feltűnt Önnek, hogy nagyon szeretjük az optikai illúziókat és a találós kérdéseket képekkel. Nagyon izgalmasnak találjuk azt, hogy egyedül jöjjünk rá a megfejtésre anélkül, hogy megnéznénk a megoldást. Bár be kell, hogy valljuk, néha mi is elveszítjük a türelmünket és titokban mégis megnézzük a megfejtést.

Az alábbi két kép lovakat ábrázol, ha az elsőnél sikerült megtalálni a megoldást akkor kérjük próbálkozzon a másodikkal. Meg vagyunk győződve arról, hogy senkinek sem sikerül mindkét képen megtalálni a megoldást.

Bev Doolittle művész készítette a “Pinto” című képet 1975-ben. A lovak teljesen egybeolvadnak a háttérrel és miután megnéztük a képet, elgondolkodunk azon, vajon hány ló is van a képen?

Sokan nem látják a fától az erdőt, ha erről a képről van szó, de mi tudunk adni egy tippet- számolja meg a lábakat és ossza el néggyel. Az alábbi képen látja a megoldást.

Ezt könnyűnek találta? Akkor nézze meg Jim Warren képét.

A kép címe “Seven horses”, de majdnem lehetetlen segítség nélkül az összes lovat megtalálni. Valóban, igazából csak egy lovat látunk, de akkor hol van a többi. Nézze meg a lenti képet a megoldáshoz.

A hét ló közül négyet elég könnyű megtalálni.

Az az igazi kihívás, hogy megtaláljuk a másik hármat.

Az ötödik ló főképpen körvonalakból áll és a jobb felső sarokban találja? Most már látja?

Ha nem találja a hatodik lovat, akkor nézze meg a képet a feje tetejére állítva. A lila virágok között találja az alakot.

Ahhoz, hogy a hetediket megtaláljuk, másképp is kell gondolkodnunk. Ez a ló igazából nincs a képen, de nyomot hagyott maga után a homokban!

Sikerült minkét képen megtalálni a formákat anélkül, hogy megnézte volna a megoldást? Hány lovat sikerült elsőre megtalálnia? Kérjük ossza meg velünk a Facebook-on, és ossza meg barátaival ezt a cikket, hogy ők is keresgéljenek!

betöltés...