Váratlan vallomást tett a párjáról Hódi Pamela!

Senki nem számított erre.

Hódi Pamela az év elején a TWN.hu-nak árulta el először: újra rátalált a szerelem.

A népszerű anyuka tavasszal ismerte el, újra boldog, majd ahogy tetek a hetek, derült ki, hogy prja egy NB1-es labdarúgó, Tóth Bence. A sportolóról megismerkedésük óta ódákat zeng, együtt azonban nem hakniznak a sajtóban, Bence ugyanis nem szeretne címlapokon szerepelni. Pamela saját márkájának divatbemutatóján azonban természetesen ő is ott volt.

Talán ezért is lepett meg most sokakat Hódi Pamela, amikor a Babavilág vendégeként szinte kérdés nélkül áradozott párjáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztoook!☺️ Szeretném felhívni a figyelmeteket egy szuper lehetőségre! Sokan érdeklődtetek a divat, smink illetve bőrápolással kapcsolatban az oldalaimon, ezért most megosztok Veletek pár információt, amit a Make up Hungary Academy megfogalmazott Nektek!⬇️ GYERE ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁNK, NYERD EL 80\% -100\%-OS TÁMOGATÁSUNKAT! LEGYÉL TE IS SMINKMESTER, HASZNÁLD KI ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMUNKAT! Mit kell ehhez tenned? 🤷🏼‍♀️ Megosztod a posztot+kommentbe írd, hogy TÁMOGATÁS! Írd meg elérhetőséged: https://www.facebook.com/makeupmha/ NÁLUNK A HELYED! Jelentkezési határidő: 2018.10.05. A JELENTKEZÉSNÉL VEDD FIGYELEMBE, HOGY A KÉPZÉSEK BUDAPESTEN LESZNEK! Az ösztöndíj elnyerèsènek a menete!👆Fontos, hogy teljesen kezdőként is nyugodtan jelentkezhetsz!🤗 – írd meg a Make Up Hungary Academy facebook oldalának az elérhetőséged! – ezt követően ők felveszik veled a kapcsolatot, és időpontot egyeztetnek veled! – a találkozó alkalmával a vezető sminkes segítségével elkészítesz majd egy nappali sminket! – az elkészült sminket, illetve kreativitásod ösztöndíjjal jutalmazzák, melynek mértéke egyénenként változik! -FONTOS! Jelentkezést, csak a poszt alatti (Támogatás) kommenttel, illetve a poszt megosztásával tudjuk elfogadni! Köszönjük😍 Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ezen a pályán szeretnének elindulni!😘 Szép estét Nektek❤️ #reklam #smink #makeuphungaryacademy #kepzes #fejlesztes #profizmus

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

“Bence nagyon-nagyon sokat adott az életembe. Nem gondoltam, hogy van ilyen férfi, mint ő. Esküszöm, több esze van egy 29 éves férfinak, mint egy [másiknak] közel a negyvenhez. Amikor vele vagyok, nincs problémám, ha mégis, azt el tudom mondani neki, és segít. A gyerkőccel olyan a kapcsolata, amilyenre én soha nem számítottam. (…) Ez a törődés mindent megér” – magyarázta Pamela.

Videó:

betöltés...