Megfagyott emberhez siettek a mentősök, de egészen mást találtak

Erre biztosan nem számítottak.

Nem ember, szobor

Megfagyott emberhez riasztották a mentőket, a kiérkező egység azonban nem holttestet, hanem valami egészen mást talált. A Mirror azt írja, a segélyhívás délelőtt 10:20-kor futott be az állomásra, a szirénázó autó pedig perceken belül a helyszínen volt.

A Newcastle-under-Lyme-ban lévő Brampton Parkban azonban hús-vér ember helyett csupán egy életnagyságú, ülő szoborra bukkantak.

Twitteren robbant a sztori

A sztorinak úgy ment híre, hogy a West Midlands Ambulance Service (a mentőállomás, amelyik a hívást kapta) egyik mentőse, Katie Tudor feltöltött egy képet a szoborról a Twitterre, illetve pár sorban leírta, mi történt.

A mentőállomás szóvivője azt nyilatkozta, a betelefonáló az autójából vette észre, hogy a padon egy hóval borított alak ül és nem mozdul. “Jó szándék vezérelte a nőt, de sajnos nem ment oda és nem ellenőrizte, mit is lát tulajdonképpen.”

Az első világháború emlékére készítették

A szobor egyébként a Lady in the Park nevet viseli, és 2014 novembere óta díszíti a Brampton Parkot. Az első világháború kitörésének 100. évfordulójára emelték: a nő éppen egy levelet olvas, amelyben értesítik, hogy a családja életét vesztette a fronton.

betöltés...