Épp felújították a konyhát, amikor egy széfet találtak a padló alatt. Nézd meg mi volt benne!

Egy amerikai családot igen nagy meglepetés ért, amikor Phoenixbe költöztek, és az új otthonuk felújításának fogtak neki.

Eddie és felesége úgy döntött, hogy mielőtt beköltöznének, a praktikus lakást álmaiknak megfelelően alakítják át. Többek közt a konyha padlóburkolatát is ki szerették volna cserélni. Amikor nekifogtak a munkálatoknak, és felszedték a régi padlót, hihetetlen dologgal szembesültek. A konyha padlója alatt egy széfet találtak.

A ház megvásárlásakor senki sem tudott róla, hogy esetleg kincseket rejtene a konyha. Éppen ezért nagyon váratlanul érte őket a lezárt széf. Amint megtalálták a széfet, eszükbe jutott, hogy beköltözésükkor egy papírcetlit találtak az orvosságos szekrényben, melyen egy számsor állt.

Akkor még nem tudták, hogy mire lehet jó ez a kód, de, amint meglátták a széfet, megvilágosodtak. A számsor persze egyből nyitotta a zárat.

A házaspár nem gondolta, hogy a titkos széfben találnak is valamit. Amikor felnyitották, a lélegzetük is elakadt! Egy üveg Bourbon, 50 ezer dollár, és “A guide for the Perpexed” című könyv 1977-es kiadása volt a rejtekhelyen.

(A “next” szövegre kattintva lehet lapozni a képek között)

Finally, a good, safe, story.

betöltés...