Senki sem érti miért túlórázik ennyit ez a férfi. De felesége elárulja ezzel a képpel.

Gyakran olvasunk az újságokban vagy a közösségi oldalakon különleges ellátást igénylő gyerekekről, akik speciális otthonokban laknak. De nem tudjuk felmérni, hogy az ott dolgozóknak mennyi munkát is jelent az ilyen gyerekek gondozása.

Ezért ez a kép magáért beszél. A képet Jason Hackman felesége posztolta a Facebook-on. Jason az Egyesült Államokban dolgozik, a Gyermekügyi osztályon. A kép jól mutatja, mennyi munkája van egy ilyen hivatalnak.

“Férjem, Jason a gyerekekért és a gyerekek szolgálatában dolgozik. Ez gyakran hálátlan és nagyon nehéz munka, mert nem könnyű a problémás helyzetben lévő gyerekeken segíteni.”

Egyik nap bejött Jason kollégája az irodájába, amikor épp egy kisbabának kellett segítséget keresniük. Férjem nagyon sokat túlórázott és dolgozott azon, hogy megtalálja a megfelelő befogadó családot. A kisbaba nagyon nyűgös volt hiszen nem volt ott a családja, ismeretlenek vették őt körül.

Férjem megpróbálta megnyugtatni a picit. Ekkor ment be hozzá a kollégája és lefényképezte őt.

Ebben az erőszakkal és háborúkkal tele világban, nagy politikai változások közepette is érdemes harcolnunk a gyerekekért. Azok, akik értük harcolnak gyakran nincsenek megfizetve, sokszor elfelejtjük micsoda nagyszerű munkát végeznek.

Ez a kép jól mutatja, mennyi szeretetet és energiát fektetnek be ezek az emberek munkájukba. Férjem este sokáig bent maradt az irodában, majd másnap két órával korábban ment be. Mindezt azért, hogy a pici megkapja a megfelelő gondoskodást.

Önt is annyira lenyűgözte Jason története? Ezek az emberek megérdemlik, hogy hálásak legyünk nekik. Kérjük, ossza meg ezt a cikket barátaival és a családjával.

betöltés...