Egy egyszerű gyakorlat, amivel 3 hét alatt megszabadulhatsz a lógó hastól

Ha szeretnéd feszesebbé tenni a hasadat, de teljes edzésekre nem jut időd, a megoldást számodra ez a japán módszer jelentheti. A gyors és mégis hatékony gyakorlatot egy japán fogyás-specialista dolgozta ki, segítségével pedig állítólag néhány hét alatt a lógóból lapos és feszes hasat varázsolhatsz magadnak. A trükk abban rejlik, hogy a has és a hát izmainak megfeszítésére és nyújtására kell koncentrálnod, ezzel megelőzheted azt is, hogy újabb zsírréteg rakódjon le.
Most lépésről lépésre útmutatót kaphatsz ahhoz, hogyan lehet lapos a hasad, ráadásként pedig a hátad is ellazul, és nem fog fájni! Jó edzést!

1. Kezdés

Minden edzés előtt szükséges bemelegíteni és nyújtani az izmokat. A bemelegítés után állj egyenesen, kezeidet tedd a csípődre. Használhatsz jógaszőnyeget vagy sima szőnyeget is, amin kényelmesebben végezheted a gyakorlatot.

2. Készülj fel

A kezeidet tedd a csípődre, hogy megtartsd az egyensúlyodat, a lábaidat pedig tedd vállszélesnél nagyobb terpeszbe. A lábfejeid kissé kifelé nézzenek.

3. Előre hajlás

A kezeidet tedd a térdeidre, majd hajolj előre. Érezni fogod, ahogy a combizmaid elkezdenek dolgozni. Minden mozdulatot lassan és pontosan végezz, hogy az összes izmod megfeszüljön.

4. Forgás

Hajolj előre, a jobb válladat fordítsd balra és befelé. A bal vállad mozduljon hátra. Érezni fogod, hogy az izmaid feszülnek a combjaidban, a csípődnél és a hátadban. Tartsd meg ezt a testhelyzetet 3 másodpercig, majd térj vissza a kiinduló pozícióba.

5. Lélegezz

Mikor ebben a testhelyzetben vagy, végy egy mély lélegzetet, mielőtt folytatod a gyakorlatot.

6. Ismétlés

A 4. lépést ismételd meg az ellenkező irányba, a bal válladat fordítsd jobbra és befelé. A jobb vállad hátrafelé mozdul. Ez a gyakorlat növeli a rugalmasságodat, hagyja ellazulni a hátadat, és feszesíti azokat az izmokat, melyekre koncentrálsz. Most csináld újra!

10 ismétléssel 2 sorozatot végezz a legjobb eredmény érdekében, és ne feledd, egy jó gyakorlatot mindig érdemes párosítani megfelelő táplálkozással, hogy még gyorsabban és még jobb eredményeket érj el!

betöltés...