Eljárás indul Alekosz ellen: Durva, gyomorforgató történet

Erős idegzet és még erősebb gyomor kell ahhoz, hogy végigolvasd ezt a sztorit. És közben lehetőleg ne gondolkodj azon, hogy amit a képernyőn látsz és a rögvalóság közt mekkora a szakadék!

Kivételesen nyomorúságos sorsot szánt Alekosz, a görög csődör a kutyájának.

Kínok kínját állja ki szerencsétlen eb évek óta meglévő és KEZELETLEN (!) daganatos betegsége miatt. A kis tacsiszerű kutya gyerekfejnyi tumort cipel a testén, így tengeti mindennapjait, és nézi hűséges szemekkel gazdiját. A hétvégén többen is megdöbbentek, akik látták a szenvedő állatot, ezért állatmentőkhöz fordultak segítségért. Az ő helyszínre érkezésük lavinát indított el.

“A látvány ami fogadott minket lesújtó volt. Pár kilós kutya egy gyerekfejnyi daganatot cipelt teherként. 🙁 Szegény már sok éve így él, és a kórlapból ami 2007-ben illetve 2013-ban készült kiderült, hogy az állatorvos műtétre és ivartalanításra javasolta a kutyát. A bajt még tetőzi, hogy köhög. 🙁 Ez sajnos tüdőáttétet sejtet, de erről megbizonyosodni nem tudtunk, mert állatorvost, vizsgálatot nem enged.”

Alekosz közben papírokat követelt, szerinte ugyanis nem jogszerű ilyen módon számonkérni az ő kutyatartási szokásait.

“Felajánlottuk, hogy állatorvost hívunk a helyszínre.Ez nem volt részéről elfogadható, mert hogy szerinte az állatorvosainkkal szeretnénk megfőzni a kutya húsát. Nem tudom, hogy ez a gondolat, hogy jött össze, és még mindig nem bírom feldolgozni, hogy ezt hangosan is kimondta.Amúgy az egészről hangfelvételt készített bár ehhez senki nem járult hozzá. Magunkra maradtunk, így kértük az Országos Állatvédőrség segítségét….”

Hogy ennek mi lesz a vége, nem tudjuk, de Alekosz ellen hivatalosan is eljárás indul. Csak erős idegzetűek olvassák el a teljes sztorit! A képek sajnos magukért beszélnek…

Amikor reggel felkeltem, azt hittem, hogy a tenapi nap egy rémálom volt….aztán a telefonon az értesítések…

Publiée par Állatmentő Sereg sur Lundi 10 avril 2017

betöltés...