Így néz ki Vastag Csaba és Tamás ritkán látott testvére – Videó

Családok éve

Elindult a csalad.hu portál ismert családokat bemutató online sorozata, a Családvarázs. Az első adásban a három Vastag fiút láthatjuk, akik őszintén beszélnek kapcsolatukról.

A műsorban megszólal a viszonylag ritkán látott harmadik testvér, Balázs is, Tamás pedig mesél nemrég megszületett második gyermekéről.

A család mindennél fontosabb

A videóból kiderül, hogy a Vastag fivérek olajozott gépezetként működnek együtt, pedig rendkívül különböző személyiségek.

Tamás szerint amíg Balázsra a pontosság és megbízhatóság jellemző, addig Csabára pont ezeknek az ellenkezője. Tény, hogy sajnos nem sokat tudnak egymással találkozni, egyre kevesebb a szabaidejük, de nem telik el úgy nap, hogy ne tudjanak egymásról.

A mozizás mindhármuknál közös hobbi, de erre is nehezen találnak időt a fiúk, mivel Csaba és Tamás “fordított” életet élnek, este dolgoznak általában, Balázs pedig hagyományos munkabeosztásban, informatikusként dolgozik. Szerinte azért is ennyire összetartó testvérek, mert szüleik erre nevelték őket.

Vastag Tamás beszélt nemrég megszületett kisfiáról

A videóból kiderül, hogy Tamás világéletében nagy családot szeretett volna és már gyerekkorában is ezt mondogatta testvéreinek, így például Balázsnak egyáltalán nem meglepő, hogy öccsének let először családja.

Tamás őszintén mesélte, hogy örül, hogy nincs egyedül a világban és hogy számíthat a testvéreire, és ezt mindenképpen a gyermekeinek is meg szerette volna adni.

betöltés...