Egy teniszlabdát tesz a nyaka és a fal közé. 6 PERC múlva olyan, mintha újjászületett volna!

Egy teniszlabdát tesz a nyaka mögé, majd a falhoz szorítja! 6 perc múlva pedig úgy érzi magát, mint aki újjá született volna! Próbáld ki te is!

Az ülő életmód nem tesz jót a testtartásnak, már a fiatalabbak körében is gyakran érkeznek mozgásszervi panaszok, fáj a hátuk, merev, feszült a nyakuk, ropog mindenük. Nos, ezen segít a mozgás, a sport, de egy teniszlabda is jó hatással van. Az alábbi videóban bemutatják, hogy miként kell enyhíteni a nyak körüli fájdalmakon egy teniszlabda segítségével.

Sok esetben a nyaki izmok befeszülése miatt erős fejfájás alakulhat ki, ami nagyon megnehezíti az emberek hétköznapjait. Legtöbb esetben a helytelen testtartás miatt alakul ki itt probléma, de az éjszakai alvás során a nem megfelelő párna is gondot okozhat, és valamilyen gyulladás sem zárható ki.

A teniszlabdás módszer hatékonyan képes enyhíteni ezeken a nyakas panaszokon, elég 6 perc és máris jelentős javulás tapasztalható. Ha betettük a teniszlabdát a nyakunk és a fal közé, óvatosan végezzünk körkörös mozdulatokat, majd utána azokat a mozdulatokat, amelyeket a hölgy mutat be.

Ha végeztünk a tornával,már csak az elégedett mosoly marad hátra.

betöltés...