10 ismerős dolog, ha te sem vagy romantikus típus

Vagyunk páran, akik hidegrázást kapunk a nagykönyvi romantikus jelenetektől. Nyugi, ha te is rosszul vagy a rózsaszín csillámvilágtól, nem vagy egyedül! Íme a tünetek.

1.Rosszul vagy a látványos gesztusoktól. 100 szál vörös rózsa, égre kiírt név…meh. Sokkal jobban értékeled az apró kedvességeket, ha hétköznapi apróságokkal lepnek meg.

2. Épp ezért sem nem ijesztőbb számodra, mint egy pezsgőbe rejtett eljegyzési gyűrű vagy egy focimeccsen elhangzó nagy kérdés. Reméljük, ezzel a párod is tisztában van!

3. Visszatérve az apró kedvességekre: képes vagy teljesen meghatódni attól, ha a párod meglep valami aprósággal, amiről azt gondolta, hogy tetszeni fog, vagy épp becsúszó szereléssel megjelenik egy zacskó kávéval amikor pont elfogyott otthon. Aztán persze nem érti, hogy miért vagy ennyire boldog, mert hozzászokott, hogy az emberek a naaagy dolgokra szoktak így reagálni.

4. Az ablak alatt szerenádozás gondolatától is összehúzódik minden izmod a kíntól. UGYE sosem fog előfordulni, hogy valaki az ablakod alatt gitározik – bármily csodásan is?!

5. Hosszú séták a tengerparton, netán szeretkezés a tengerparton? Ami másnak egy poszter a falon, egy képernyővédő, vagy egy tétel a bakancslistán, neked az maga a horror! Homok minden testüregedben, thanks, but no thanks!

6. Ha sikerült is valahogy a tévé elé tapasztani egy romantikus vígjátékkal, míg mások törölgetik a szemüket, te forgatod a szemeidet. Mégis ki írja ezeket a hülyeségeket?

7. A randis vörös rózsa és a szíves plüssállat olyan dolgok, amikkel nem tudsz mit kezdeni. Miért hozza? Minek? Kinek?

8. Sose voltál még olyan lelkes, mint amikor paintballozni, motorozni vagy kirándulni hívtak az első randin.
Mindenki, aki nem gyertyafényes vacsira hív, előnnyel indul!

9. Kínosan mesterkéltnek érzed magad a vörös-dögös vagy a csipkés-fodros fehérneműkben? Ha te is feszengsz ezekben és idiótán viselkedsz már a gondolatuktól, akkor paaacsi!

10. Jaj, és majdnem kifelejtettük a bazári romantika leggyűlöletesebb megnyilvánulását: a Valentin-napot. Ha te is utálod, itt lejjebb már nyomhatod is a lájk gombot!

betöltés...