A kutyát megmentik, de elveszik tőle kicsinyeit – nézd mit csinál, amikor végre újra együtt vannak

A kis shitzut, Asha Attie-t egy menhelyre vitték be, mikor beindult nála az ellés. A menhely munkatársai azonnal tudták, milyen körülmények között élhetett a kutya, mert a bundája koszos és ragacsos volt, ezen kívül rengeteg bolhája volt az állatnak, írta a LittleThings.

Sőt, a bundája annyira koszos volt, hogy szinte nem is tudta szoptatni kicsinyeit. Az újszülött kiskutyáknak azonban azonnal szükségük van tejre megszületésük után így az életük veszélyben forgott.

Ezért a The Bill Foundation nevű non-profit szervezetet hívták fel és segítséget kértek tőlük. A kis családnak új otthonra volt szüksége és a munkatársak azonnal a helyszínre siettek, hogy megnézzék, mit tehetnek értük.

Asha-t bevitték az állatorvoshoz, aki azonnal gondoskodott a megfelelő kezelésről. Addig a kicsiket más gondozta. Több, mint másfél órán keresztül mosták a bundáját és mikor készen voltak ezzel a feladatta, az anya kutya végre visszamehetett kicsinyeihez.

Nagy volt a boldogság, Asha végre normális módon tudta szoptatni kicsinyeit.

Milyen szép látni, hogy ismét együtt vannak. A kis család már szerencsére új, szerető családnál van ahol gondoskodnak róluk.

Milyen fantasztikus, hogy ezek az emberek azonnal segítettek rajta és most boldog életet élhet kiskutyáival. A lenti filmben láthatod, mi történt a kutyussal. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Neked is annyira tetszett, mint nekünk!

betöltés...