Hova ad legtöbbször puszit? Megmutatja mit érez irántad!

Az, hogy hova ad a párod legtöbbször puszit, sok mindent elárul a valódi érzelmeiről.

Néha sokkal több mindenről árulkodnak a tettek, mint a szavak, és gyakran jobban lehet hinni nekik, mint annak, amit mond az ember.

Érdemes megfigyelni a pasid gesztusait is, és megtanulni olvasni bennük, mert olyasmikre is rájöhetsz, ami talán neki is csak a tudatalattijában szerepel.

Például az is sokat elárul, hogy melyik az a testrészed, ahová a fiú a legtöbbször adja a puszit. Nézd meg, melyik mit jelent!

A szájra puszi a klasszikus jele az összetartozásnak : ha egy pár vagytok, valószínűleg ez csattan el a leggyakrabban. Ezzel a fiú is jelzi, hogy a barátnőjeként tekint rád – különösen jó jel, ha mások előtt is gyakran ad puszit a szádra.

A homlokpuszi : az egyik legnagyobb elismerés, jelentése a gondoskodás, a feltétel nélküli szeretet és a tisztelet. Ha ezt kapod a leggyakrabban, biztos lehetsz a kapcsolat komolysága felől.

Ha a srác az arcodra adja a legtöbb puszit : valószínűleg olyan típus, aki nehezen fejezi ki az érzelmeit, de azért a maga módján próbálja jelezni, hogy szeret téged.

A nyakpuszi : az érzékiséget fejezi ki. A kapcsolatotokban nagyon fontos szerepet játszik a testiség, feltehetően megőrjíted a srácot. Ez szuper dolog, de vigyázz, hogy ne csak erről szóljon a kapcsolat!A gyakori hajba adott puszi : arról árulkodik, hogy bár a pasi kedvel, egyelőre nem nyílt meg neked, még van min dolgoznotok.

Ha a válladat csókolja meg legtöbbször : a fiú, törekszik rá, hogy ne férkőzhessetek be a másik intim szférájába. Feltehetően még ő sem tudja, mit akar, de ne tervezz vele hosszú távra.

betöltés...