Innen lehet tudni, hogy a nő már nem szerelmes

Árulkodó jelek.

1. Nem érdekli, mivel töltöd az idődet

Egy szerelmes nő a párja minden nélküle töltött percére kíváncsi. Ha azonban rendszeresen (és nem egyszer-kétszer) némán és érdektelenül várja a kedvesét este munka után, akkor tudni lehet, hogy többé már nem táplál iránta gyengéd érzelmeket.

2. Nem féltékeny

Még a legmegengedőbb barátnő is féltékeny a lelke mélyén, ennek pedig ritkán vagy éppen gyakrabban hangot is ad. Amennyiben ez a „jó szokása” már eltűnőben van, és egy icipici zöld szemű szörny sem éled fel benne – noha a kedvese más nők társaságában flangál -, biztosra lehet venni: ennek a kapcsolatnak záros határidőn belül vége fog szakadni.

3. Nem mindig reagál az üzeneteidre

Egy normális kapcsolatban a nők szinte azonnal visszaírnak a másik üzeneteire, hiszen alig várják, hogy újabb és újabb információkat tudjanak meg a kedvesükről. Ha azonban a szerelem kihűlőben van, nem meglepő, hogy a gyengébbik nem képviselői csak akkor reagálnak, ha muszáj, sőt: előfordul, hogy egyáltalán nem válaszolnak, mert abszolút nem tartják fontosnak.

4. Nem élvezi a közös hobbikat

Eddig nagyon szerettetek moziba menni, horgászni, futni, étterembe járni, most azonban a barátnő, feleség szemmel láthatóan már nem élvezi annyira az együtt töltött értékes időt? Valószínűleg fél lábbal kint van ebből a kapcsolatból.

5. Nem beszél a jövőről

Biztos, hogy „fénykorotokban” rendszeresen szóba jött, mit terveztek a jövőre nézve: ha babáról és esküvőről nem is, de a nyaralásról, hétvégi kirándulásokról, különféle háztartási gépek beszerzéséről, autóvásárlásról valószínűleg beszéltetek. Az ilyen típusú csevej azonban hamar egyoldalúvá válik, amikor a nő többé már nem szerelmes. Ilyenkor ugyanis nem a közös, hanem a saját jövője érdekli.

6. Szemmel láthatón folyton ideges

Amikor egy nőben megszületik a gondolat, hogy szakítani kellene, a többség nem mondja ki azonnal, hogy vége. Érleli magában a gondolatot, de mivel közben tudja, hogy ez a kapcsolat már menthetetlen, folyamatosan ideges. A pasi szerint ok nélkül mindenen felkapja a vizet, még azon is, amin előtte simán csak röhögött egy jót.

7. Nem kér segítséget

A nők igénylik, hogy segítsen nekik és nem azért, mert egyedül elesettek lennének, hanem mert jólesik, ha érzik: a párjuk mellettük áll, számíthatnak rá. Éppen ezért figyelmeztető jel, ha egy ideje mindent maguk szeretnének intézni: lélekben már külön vannak, és ezt így, öntudatlanul is jelzik a másik felé.

8. Nem nevet a vicceiden

Egy szerelmes nő mindig kacag a párja poénjain, még akkor is, ha azok faviccek a legrosszabb fajtából. Az azonban minden szónál egyértelműbben árulkodik érzelmeinek megváltozásáról, ha még csak el sem mosolyodik, amikor a kedvese humorizálni kezd. Semmi sem köti már a férfihoz, így nem meglepő, ha ezen a téren is távolságot tart.

betöltés...