Első ránézésre úgy tűnik, hogy apa-lánya kapcsolat van közöttük, de közben szerelmesek egymásba! Ezt üzenik a világnak kapcsolatukról!

Nemrég indult útjára a #HusbandNotDad kampány, ami arra igyekszik felhívni a társadalom figyelmét és megértetni az emberekkel azt, hogyha egy fiatal lány egy 20-30 évvel idősebb férfi kezét fogja, akkor az nem föltétlenül azt jelenti, hogy apa és lány kapcsolat van köztük, hanem férjről és feleségről is szó lehet.

A #HusbandNotDad (férj, nem apa) Twitter-kampányt, a Georgia állami Statesboro-ban élő tanár, Vann Thornton indította, aki megelégelte, hogy mindig el kellett magyaráznia az embereknek, hogy a 34 évvel fiatalabb nő nem a lánya, hanem a felesége. A férfi célja továbbá az, hogy enyhítse azt a torz társadalmi képet, hogy a fiatal nők csak a pénzükért vannak együtt az idősebb férfiakkal.

Thornton a blogbejegyzésében a következőket írta: “Egyik nap kirándulni mentünk, és megálltunk az egyik fagyizónál. Én kimentem a mosdóba, de előtte odaadtam a feleségemnek a kártyámat, hogy fizesse ki a fagyinkat. Erre az eladó közölte vele, hogy milyen rendes papád van, hogy ő fizet. Nos, ez a jelenet hetente egyszer megszokott történni velünk.”

A férfi természetesen tisztában van azzal, hogy a kapcsolatuk nem megszokott.

“Teljesen titokban találkoztunk a kapcsolatunk elején, mert egyszerűen még mindig fura az a helyzet, ha egy fiatal lány egy jóval idősebb pasival randizik. El kell mondanom, hogy nem vagyok gazdag, egyszerű tanár vagyok. Sőt, Courtney volt az, aki megtette az első lépést. Üzeneteket írtunk egymásnak, kezdetben csak barátok voltunk” – mondta Thornton.

Vann és Courtney egyértelműen kijelentette, hogy a kapcsolatuk nem szerelem első látásként indult, és szerencsére mindkettőjük családja pozitívan fogadta a hírt, még a férfi négy gyereke is, akik már tinédzserek voltak, mikor Courtney meglátta a napvilágot. Noha a lány édesapját meg kellett puhítani, lelkipásztor lévén, aki Courtney-t tradicionális-konzervatív nevelésben részesítette, de az édesanyja kitartott a “furcsa” kapcsolat mellett, és támogatásukról biztosította a szerelmeseket.

Most Courtney azon ügyködik, hogy elfogadtassa magát férje négy unokájával, ami nem is olyan nehéz, hiszen fiatalsága és humora ebben nagy segítségére van. A lány úgy gondolja, hogy nem akar gyereket szülni, inkább a két kutyájukat tartja a saját gyerekeinek, akik rengeteg szeretetet adnak neki.

betöltés...