A kutya morog és megugatja a bébiszittert – ekkor fedezik fel a szülők milyen is ő igazából

2013-ban a kutyus Killian igazi hős lett az amerikai Dél-Karolina államban. A kutya ugyanis figyelmeztette a családot, hogy a hét hónapos kisfiukra vigyázó bébiszitter bántja a kicsit.

Killian egy kedves, a mindennapokban csendes kutya, de amikor többször is morgott és ugatott a bébiszitterre, a család gyanakodni kezdett. Furcsának találták Killian viselkedését, írta a Daily News.

A család úgy döntött, hogy egy hangfelvevőt rejt el az egyik ágy alá és majd visszahallgatja felvételt. Ezt meg is tették és legnagyobb megrökönyödésükre hallották, hogy a 22 éves bébiszitter kiabál a gyerekkel, és még rángatja is őt.

A családtagok értesítették a rendőrséget és átadták a bizonyítékot. A rendőrség pedig letartóztatta a bébiszittert bántalmazás miatt.

A lány beismerte bűnösségét a bíróság előtt és három év börtönbüntetést kapott. A család nagyon boldog volt, hogy Killian figyelmeztette őket és így a bébiszitter már nem bánthatta többé az ártatlan gyermeket.

Igazán különleges a kapcsolat a kutya és az ember között, s ez a kutya a világ összes dicséretét megérdemli! Kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, ha Te is így gondolod!

betöltés...