Schobert Norbi kiverte a hisztit, mert nem kapott luxuslakosztályt A legbátrabb párosban

Még Rubint Réka csitító szavai sem segítettek.

Kedd este startolt a TV2 legújabb reality műsora, A legbátrabb páros – ahol hazai celebpárok hajtanak végre különböző feladatokat, ezzel bizonyítva rátermettségüket és bátorságukat. Már az első adásban kiderült: Norbi a luxushoz van szokva.

Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka teljesítettek az első adásban a legrosszabbul, így nekik jutott a legrosszabb szoba, csupán egy franciaágy van a szobában, fürdő nélkül, az ország fitneszguruja koszt és dzsuvát látott, amikor bepillantott a szobába.

Ezután dühösen letépte magáról a mikroportot és bőröndjeit maga után húzva elviharzott, kijelentette, hogy ő nem fog ilyen helyen aludni.

„Sokkot kaptam. Amikor az ember megküzd az életéért, a legkevésbé arra vágyik, hogy kompromisszumokat kössön. Azért reagáltam rá hevesen, mert én nagyon mély sorból jöttem és nem akarok visszamenni” – mesélte Norbi, ám hozzátette, lakott már útszéli motelben és ablaktalan albérletben is.

„Nem vagyok az az ember, aki feküdjön a retekbe, a koszba, fürdőszoba nélkül” – mondta a fitneszguru.

Németh Kristóf próbálta megoldani a helyzetet, hogy cserélnek velük szobát, csak maradjon, ez meg is történt, de Norbi továbbra is hisztizett. A jelenet az alábbi videóban látható.

betöltés...