Az anya pizzát rendel titkos üzenettel – amikor a pizza futár ezt észreveszi, azonnal intézkedik

Cheril Threadwaynek szörnyű megpróbáltatáson kellett átmennie mikor saját házának volt fogja. Barátja Ethan Nickerson komoly drogproblémákkal küzdött és ezért kapcsolatuknak 2015-ben vége szakadt. De egyik nap a férfi megjelent a házuknál és a Daily Mail szerint a férfi késsel fenyegette meg Cherilt és a gyermekeket.

Az édesanya és gyermekei bezárkóztak a hálószobába és több órát ott töltöttek. Majd Cheril meggyőzte Ethant, hogy hadd rendeljen pizzát mert a gyerekek éhesek.

Egy idő után a férfi végül odaadta a telefont Cherilnek és a nő egy applikáció segítségével megrendelte a pizzát. Ezután a férfi visszaküldte a nőt a hálószobába.

Ethan azonban nem tudta, hogy a nőnek sikerült segítséget kérnie. A megrendelésben, az Üzenetek részébe a nő nem egy üzenetet írt, hanem segítséget kért a pizzériától.

“Kérem segítsen, hívja az 112-t.”

Mikor a pizzériában meglátták az üzenetet, rájöttek, hogy milyen veszélyben lehet a nő és azonnal értesítették a rendőrséget, megadták nekik a nő címét is.

A rendőrség kiment a házhoz de a férfi először nem akarta őket beengedni. De fél óra múlva látta, hogy nem tud előlük kitérni és beengedte a rendőröket akik letartóztatták őt.

A kis család így ismét biztonságban volt.

Hála Cherilnek, az édesanya nemcsak saját magát, hanem három gyermekét is kimentette a szörnyű helyzetből. Kérjük oszd meg ezt a cikket másokkal, hogy ők is olvashassák ennek a bátor anyának a történetét.

betöltés...