Ha megnézed ezt a videót, soha többé nem fog ki rajtad a tortaszeletelés!

A torta az egyik legnépszerűbb sütemény, melyet valamilyen jeles alkalommal együtt fogyasztunk el a szeretteinkkel. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, bármilyen fontos eseményről az életünkben, ez az édesség tökéletesen illik a pillanathoz. Ízvilágának, díszítésének és méretének egyedül a fantáziánk szabhat határt, de ami a felszeletelését illeti… neked is mindig beletörik a bicskád?

Ha végignézed az alábbi videót, biztosan nem fog ki többé rajtad a tortaszeletelés. Akárhány meghívottad is legyen, bármekkora süteményt is rendelnél vagy készítenél, ez a módszer tutira működni fog!

Nem kell többé szégyenkezned az egyenlőtlen, béna szeletek miatt, ráadásul a megmaradt süti sem fog úgy kinézni, mint egy törmelékhalmaz. Ha követed a lépéseket, a végén egy másik, szintén kerek tortát kapsz, melyet később szintén felkínálhatsz a vendégeidnek.

Hogy mit kell tenned? Helyezz egy bögrét a szájával lefelé a tortád tetejére, lehetőleg középre. Aztán ragadd meg a kést, és szeld bátran a szeleteket, a képkockákat követve.

A trükköt Rachel Ray műsorában ismertették a nagyvilággal, ezzel pedig sok háziasszonyt mentettek meg a kínos helyzetektől.

betöltés...