Kinek segítenél először? Döntésed sokat elárul rólad

Személyiségteszt.

Kinek segítenél először?

1. A néni

Ha az egyes számmal jelölt néninek segítenél a leginkább, akkor szabály-és törvénytisztelő ember vagy, akinek fontosak a morális értékek és a múlt hagyományai. Nehezen fogadod el a világban zajló igazságtalanságokat. Nem felfelé ívelő karrierre, inkább békés és boldog otthonra, családra vágysz. Soha nem teszel semmit anélkül, hogy átgondolnád a következményeit. A mások számára unalmas munkákat is szívesen csinálod.

2. A kisbaba

Amennyiben a kettes számmal jelölt kisbabára esett a választásod, nagyon érzékeny és lelkiismeretes embernek teremtett a sors, aki mindenki mást maga elé helyez. Könnyen megbántódsz, megsértődsz, barátaidnak sokszor ki kell engesztelniük. Anyáskodó természeted van, szívesen vigasztalod az elesetteket, sokat gondolkozol azon, miért nem születik mindenki egyenlőnek.

3. A férfi

A törött lábú férfihez ugranál oda először? Akkor te vagy minden buli és társaság szíve-lelke. Jó a kommunikációs készséged, mindig nevetsz és szórod magadból a poénokat. Vezetőként is megállod a helyed, képes vagy megfelelően irányítani az alkalmazottakat, és nem halogatod a döntéseket. Gyors felfogásod sok nehézségen átsegít. Erőteljes kisugárzásodnak köszönhetően csak úgy vonzod magadhoz az embereket.

4. A fiatal nő

Ha az volt az első gondolatod, hogy a fiatal nőnek segítesz, akkor egy nagyon laza, optimista szemléletű figurának ismernek. Mindig mindenben megtalálod a pozitívat, szinte képtelen vagy sötéten szemlélni a világot. Az emberek sokszor fordulnak hozzád bátorításért, tanácsért, és a beszélgetéseitek után mindig vidáman, reménnyel telve távoznak. Nagyon barátságos vagy és közlékeny, szorgalmad is legendás.

betöltés...