Egy anyuka ezt a fotót posztolta a Facebookra, mert elege lett abból, hogy mindenki a “tökéletes” testét dicséri

Egy amerikai négygyermekes anyukának, Kimberly Hendersonnak elege lett abból, hogy mindenki a tökéletes alakját dicséri, és megmutatta a világnak a hasát. Azóta több mint 100.000 lájkot kapott.

Facebook profiljára töltötte fel ezt a szelfit a négygyermekes Kimberly, aki amúgy zenészként keresi kenyerét. A képhez fűzött szövegben ez áll:

“Mindenki folyton dicsér, hogy milyen >>tökéletes<< az alakom négy gyerek után. Szóval úgy döntöttem, hogy feltöltöm ezt a fotót, bármiféle utómunka és photoshop nélkül. Régen kockahasam volt…most, négy szülés után tudom jól hogy sosem lesz feszes a hasam, hiába edzek. És tudom azt is, hogy a striák sem fognak eltűnni soha. De ez engem egyáltalán nem érdekel, mert minden reggel 4 gyönyörű mosolygós arc fogad, és ha rájuk nézek, eszembe jut, hogy nagyon is megérte a lógós has és a terhességi csíkok. A mai napig bikinit hordok, mert büszke vagyok a testemre, büszke vagyok arra, hogy anya vagyok. És az anyaság tesz igazán gyönyörűvé.

Üzenem az összes anyának, hogy gyönyörűek vagyunk mind…mert anyák vagyunk. És rohadtul MENŐ dolog anyának lenni, mi vagyunk a szuperhősök! Az anyaság sokkal dögösebb dolog mint a lapos, kockás has 😉 “

betöltés...