Egy idegen követi ezt a nőt, de figyeld mi történik, amikor hirtelen megfordul!

Ez a zseniális találmány életeket menthet! Nagyszerű ötletet fejlesztettek ki.

Egy újabb példa arra, hogy az okos telefonok valóban okosak tudnak lenni, és megkönnyíthetik az életünket. Sőt, ez esetben meg is menthetik.

Egyedül, az éjszaka közepén senki sem szeret kihalt utcákon, félreeső helyeken sétálni, főleg nőként okoz nagy félelmet, pláne az elmúlt napok szomorú történései után…Ilyenkor jó, ha van az emberrel valaki, aki segíthet neki, de persze nem kísérgetheti mindig az embert valaki, pláne nem egy rendőr. De ezzel az alkalmazással virtuálisan megoldható!

Ha arra gyanakszunk, hogy valaki rossz szándékkal követ minket, élesítsük az alkalmazást, és a “túlsó oldalon” levő rendőr, vagy erre a célra kiképzett hivatalos személy a telefon kamerája által küldött videót nézve azonnal közbeléphet, hangosan elmondva, hogy azonosította a potenciális támadót, és ha továbbra is követi a személyt, aki őt riasztotta, akkor kivonulnak a helyszínre és őrizetbe veszik.

Úgy gondolom, hogy ettől minden potenciális támadó megijedne, főleg ha tényleg látja, hogy egy egyenruhás rendőr fenyegeti azzal, hogy ideje irányt változtatni.

Nézd meg a videót, hogyan is működik pontosan az applikáció. Az alkalmazás letölthető béta verzióban a hivatalos honlapjukról.

betöltés...