Az édesanya kislányáról talált egy képet az interneten – felbőszült mikor látta hogy a képet szerkesztették

A svéd származású Caroline Enterfeldt 27 éves anya, két gyermeke, Maximilian és Jayden. Carolinenek van Instagram oldala, ahol másokhoz hasonlóan megosztja családi életét.

A lány hihetetlenül édes gyerekei népszerűek, jelenleg közel 15.000 követője van oldalának. Rengeteg üzenetet kap, tele aranyos szívekkel és kedves szavakkal.

View this post on Instagram

Mommy and me💗❤️ #mommyandme

A post shared by 👩🏼👦🏽👧🏽 (@lilcocooo) on

Egy idő után az édesanya észrevette, hogy képeit idegenek használták fel és más oldalakon közölték.  De nem nagyon aggódott emiatt, egészen addig amíg meg nem látott egy furcsa képet, írta a Buzz.

Akik a képet feltették, teljesen átformálták a kislány külsejét. Más lett a bőre színe, a szeme intenzív kék színt kapott.

View this post on Instagram

💓 👀

A post shared by ♡ love yourself (@chrysusbitch) on

Az édesanya látta, hogy több ezer emberi figyelt fel a képre és sokan reagáltak is rá. A Twitteren egy felhasználó szintén manipulálta a képet és közzétette a manipuláció előtt és után, aztán ezt a szöveget írta mellé:

„Elegem van abból, ahogy az emberek kisgyerekek képét szerkesztik és olyanra változtatják, ami szerintük “édesebb” és aranyosabb. Arra gondoltan, hogy  a szociális média világában szebbek. Ez a kislány pedig úgy gyönyörű ahogy van.”

A reakciók özönlöttek erre a bejegyzésre. Sokan felháborodtak azon, hogy a képek szerkesztésében már odáig jutott a világ, hogy már a gyermekek fényképét is sokan átalakítják.

Van egy olyan trend az interneten,  hogy feltesznek egy képet valakiről, átalakítják azt majd megkérdezik az embereket szavazzanak, melyik a „szép”.

Ez egy nagyon bizarr trend, amely arra ösztönzi az embereket, hogy állandóan alakítsanak a megjelenésükön és azt szuggerálja, hogy nem mindenki elég jó.

Most úgy tűnik, hogy ez már lassan a  gyermekeinkre is vonatkozik.

Úgy gondoljuk fontos lenne, hogy ez a trend ne vonatkozzon gyermekeinkre. Ha összefogunk, remélhetőleg együtt sikerül elérnünk, hogy ez a trend nagyon rövid életű legyen.

betöltés...