Így akadályozhatjuk meg, hogy bepárásodjon az autónk ablaka!

Nagyon sok bosszúságot tud okozni egy bepárásodott autóablak. Főleg, hogy idő és üzemanyag-veszteség, amíg az ablak kitisztul annyira, hogy el tudjunk indulni. Ha párás ablakkal indulunk el, komoly károkat okozhatunk magunk és mások testi épségében.

Íme egy olcsó, és jól bevált praktika, hogy könnyedén el tudjuk távolítani a párát. Nem lesz másra szükségünk, mint egy pár zoknira és egy kevés szilikonos macskaalomra.

Az alábbi videón érthetően nyomon követhetjük, hogy mit is kell pontosan csinálni. Fogjuk az egyik zoknit, és a szárára húzzunk rá egy műanyag karikát, hajtsuk vissza rá a zoknit. Ez a művelet csak azért szükséges, hogy könnyebben meg tudjuk tölteni, és ne szóródjon ki a zokni mellé a macskaalom. Körülbelül bokáig töltsük meg a zoknit, majd kössünk rá egy bogot, és hajtsuk rá a másik zoknit. Egy praktikus kis csomagot alkottunk.

Két páraelszívót is készíthetünk. Az egyiket helyezzük a műszerfal fölé, közvetlenül az ablak alá, a másikat pedig az ülés alá. A szilikonos macskaalom percek alatt magába szívja a nedvességet, és sokáig használható. Így már nem lesz több bajunk azzal, hogy bepárásodik az ablak.

betöltés...