Ezt üzente rajongóinak utolsó üzenetében Fábián Juli

Az énekesnő mindvégig hitt a gyógyulásában!

Mindent megtett azért, hogy meggyógyuljon, az utolsó percig hitt abban, hogy képes talpra állni és meggyőzni a daganatot, ám végül mégsem ő került ki győztesnek – szombaton kaptuk a hírt, hogy Fábián Juli 37 évesen távozott az élők sorából.

A magyar díva, aki méltán lehetett volna világsztár is, utolsó Facebook bejegyzésében mesélt küzdelmeiről.

“A kezeléseim szépen haladnak, egyelőre még bizonytalan ideig, de tart amíg tart, most ez a dolgom. Őszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át, és a szeretet, ami tőletek árad felém mindenféle formában. Nagyon hálás vagyok ezekért.” – írta október végén az énekesnő.

“A napjaimat az egészségemmel kapcsolatos teendők mellett sok-sok olvasással és pihenéssel, meditációval, zenékkel, jó filmekkel, tevéssel-vevéssel, hosszú sétákkal töltöm a friss levegőn – a fotót is egy ilyen erdei sétán készítettem nemrég az őszi színpompában.” – írja Fábián Juli.

“Kérlek, szorítsatok továbbra is és küldjétek nekem a pozitív energiát, mert minden nyaláb ideér!!! Köszönöm! ❤❤❤” – zárja sorait egy őszi erdei séta után.

Fábián Juli utolsó interjúját Joshi Bharatnak adta, ebben őszintén beszél betegségéről és az okokról.

betöltés...