Nem hiszed el, hogyan karácsonyozik BB Évi!

A rossz események után talán végre újra felfelé indult el BB Évi élete! Évi egyre többször kilép a pszichiátria ajtaján, hogy családjával legyen, sőt most különös karácsony elé néz.

Meglepő hírt közölt egy online lap a súlyos állapoton túllévő BB Éviről, most családja valami nagyszerű újságot osztott meg az egykori valóságshow szereplőről.! Bizony nagyon rájuk fér, hogy egy jobb periódus érkezzen el életükbe, hiszen túl sok fájdalmas dolgon vannak túl ők együtt. Amikor már teljesen letettek a hozzá közel állók Éviről, akkor történt a csoda!

A képen Párkányi Évi (BB Évi)

Évike állapota valóban sokat javult az utóbbi időben, ezért egyre többször jöhet haza a kórházból. Szedi rendesen a gyógyszereit, már lehet vele beszélgetni, sokkal jobb a kedve, látszik rajta a változás

– mondta a lapnak Évi anyukája, Terike, aki a sok szenvedést követően végre újra lát esélyt arra, hogy egyszer visszakapja lányát, és Évi újra a régi lesz. A karácsonyt együtt tölti a család, mi több, a lány párja is velük ünnepel majd. Valószínűleg a szerelem nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az egykori valósághow-sztár állapota ilyen gyorsan javult az utóbbi időben.

betöltés...