111 kilótól szabadult meg a férfi, dögös személyi edző lett belőle

A gyorsétterem függő Luis Trigo nem csak lefogyott, hanem ma már személyi edzőként dolgozik.

Luis túlsúlyos volt

Luis Trigot nem érdekelte semmi. Evett ha jókedve volt, ha szomorú volt vagy ha éppen unatkozott akkor is. Pizzán és gyorséttermi burgereken élt minden áldott nap. A szívével volt gond, ezért kellett kórházba mennie. Ott akkor azt mondták neki, ha nem változtat, nagyon csúnya vége lesz. Ez viszont megijesztette.

Luis azt mondja, nem volt igazán boldog

A kórházi eset felébresztette

Luis Trigo úgy döntött, hogy változtat eddigi életén. Felmondott a munkahelyén, diétázni kezdett és edzésekre járt. A 30 éves férfi azt mondja, a kórházi eset hatalmas pofon volt számára. Rádöbbent, nem teheti ezt tovább magával. Azt mondja, amíg túlsúlyos volt, állandóan rosszul érezte magát. Nem volt igazán boldog.

Luis gyorsétterem függő volt

Diétázni kezdett

Felhagyott a szénhidrátok és a cukor fogyasztásával is, hogy új életet kezdjen. Az első hat hónapban nagyon sokat fogyott, ami aztán megállt. A maradék túlsúly ledolgozása még három év volt neki. Ebben az időszakban még szigorúbb diétát tartott és figyelt nagyon az edzésekre is.

A ditéta és az edzés meghozta az eredményt

Végre boldog

Luis célja, hogy másoknak is segítsen. Azt mondja, a fegyelem és az egészséges életmód igazi felüdülés számára. Személyi edzőként motiválhatja az embereket. 111 kilót fogyott, és úgy érzi, most végre tényleg boldog – írja a The Sun.

Személyi edzőként másoknak is segíthet

betöltés...