Rendelt az Ebay-en egy ismeretlen eredetű tojást, úgy döntött, megpróbálja kikelteni…Ő lakott benne!

Az internetről manapság bármit be lehet szerezni. Tényleg bármit, a hasznos eszközöktől, divatos ruháktól kezdve a teljesen haszontalan holmikig, bigyókig, cuccokig akármit be tudunk szerezni az online piactereken.

Vannak emberek, akik kellően bolondok (ne adj’ Isten részegek), hogy teljesen belemerülnek a webáruházak böngészésébe, és olyan dolgokat képesek megrendelni, amire valószínűleg soha az életben nem lesz szükségük.

Így tett Charlotte Harrison is, aki megvett egy ismeretlen eredetű, ám nagyon mutatós tojást az Ebayről, 25 fontért, azaz kb. tízezer forintért. Ki akarta deríteni, hogy milyen madár (Vagy dinoszaurusz 🙂 ) lakhat benne, ezért több mint egy hónapig egy hónapig egy házi inkubátorban tartotta a tojást, reménykedve, hogy a benne élő embrió még életben van.

.

Szerencsére így történt, és 47 nappal később a tojás héja elkezdett repedezni…nagy volt az izgalom! 🙂

Világra jött Kevin, az új családtag. Kevin egy emu, amely a strucc rokona, 190 centisre és 60 kilósra is képes megnőni. A 24 éves Charlotte-ot mindenhova követi, úgy hiszi, hogy ő az anyukája. Sülve-főve együtt vannak.

.

Vagyis sajnos csak voltak. Ugyanis egy “jóakaró” feldobta őket az állatvédő szervezetnél, és az emut elszállították. Charlotte és kislánya is teljesen összetört, hiszen úgy gondolta, hogy Kevinnel még jó sokáig együtt fognak élni (az emuk húsz évig is élhetnek).

Bár a történet vége nem lett happy end, felejthetetlen néhány hetet töltöttek egymással, egyikőjük sem fogja elfelejteni ezt a fura kis kalandot, az biztos 🙂

betöltés...