Megdöbbentőek a csillagjegyek legrosszabb szokásai – Nézd meg, mivel idegesíted az embereket!

Mindenkinek vannak rossz szokásai, a kérdés az, hogy ki mennyire van ezzel tisztában, és mennyire képes megváltozni. Nézzük, a különböző csillagjegyek mivel idegesítik a környezetüket!

Kos:
III.21. – IV. 20

A Kosok könnyen konfrontálódnak másokkal, könnyen felkapják a vizet és védekező álláspontba helyezkednek. Néha fejjel mennek a falnak, nem figyelnek a következményekre, és ennek köszönhetően sok baj éri őket.

Bika:
IV.21. – V.20.

A Bikák a legmakacsabb emberek közé tartoznak, és nagyon határozottak, így nem viselik, ha bárki is el akarja őket téríteni az útjukról. Nagyon realisták, materiális szemléletűek, szeretik tudni, hogy biztonságban van a jövőjük, és ezért néha mindenféle érzelem nélkül küzdenek.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Az Ikrek ideges és bizonytalan személyiségek, soha nem tudják, mikor kell abbahagyni valamit, így gyakran félbehagyják azt, amit éppen csináltak. Nehezen találják meg a saját útjukat, és nem érdeklik őket a kalandok, amiből kifolyólag – bár ezt maguknak is félnek bevallani – gyakran unatkoznak.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A Rákok nagyon érzékenyek, mindig a hangulataik irányítják őket; vigyázni kell, hogy mit mondunk nekik, mert könnyen megsértődnek, és még napokkal később is a problémán rágódnak. Nagyon babonások, a spiritualitás is közel áll hozzájuk, és nem tudják elfogadni azt, hogy valaki nem hisz ezekben a dolgokban.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Az Oroszlánok elképesztően egoisták, és azt hiszik, mindenben ők a legjobbak, vagyis nagy adag arrogancia van bennük. Féltékeny természetűek, és ha rá akarod venni őket, hogy valamit másképp csináljanak, akkor bizony nehéz dolgod lesz, mert ebben a tekintetben nem túl rugalmasak.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

A Szüzek az egyik legőszintébb emberek, akikkel találkozhatsz, vagyis mindig megmondják neked a véleményüket anélkül, hogy tekintettel lennének rád. Ez egy másik rossz tulajdonsággal is társul, mégpedig a perfekcionizmussal, vagyis mindenből a tökéleteset várják el, és a saját szempontjaik alapján ítélik el az embereket. Nem viselik, ha valaki meg akarja változtatni őket vagy az életüket.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

A Mérlegek nehezen tartanak ki az elhatározásaik mellett, csapongásaikat pedig nagyon nehéz bárkinek is követnie. A csillagjegyek közül a leglustábbak, és néha nagyon felszínesek, mert elfelejtik, hogy a belső szépség is fontos, nem csak a külső.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

A Skorpióknál kevés féltékenyebb ember létezik, és általában nagyon titkolózóak is. Ehhez a rossz szokáshoz járul még hozzá az is, hogy szeretik manipulálni az embereket, szeretik irányítani, ami körülöttük történik – persze, csak a felszín alatt, úgy, hogy senki se lássa.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

A Nyilasok néha túl magabiztosak, és egyszerűen nem hiszik el, hogy valamit is rosszul tudnak csinálni. Ez néha azzal jár, hogy felszínesek bizonyos dolgokban, néha a munkájukban, néha az emberi kapcsolataikban, néha a hobbijukban.

Bak:
XII.22. – I.20.

A Bakok nagyon félénkek és makacsok tudnak lenni, és néha sajnos elborítja őket a pesszimizmusuk. A negatív szemléletük miatt nehezen vágnak bele új dolgokba, hiszen úgy gondolják, hogy úgysem fog sikerülni.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

A Vízöntők nagyon extrém személyiségek, ennek köszönhetően kritikusak és makacsak tudnak lenni, és szinte megjósolhatatlan, hogy mit csinálnak a legközelebbi alkalommal. Ha kérsz tőlük valamit, akkor nem lehetsz benne biztos, hogy valóban meg fogják csinálni.

Halak:
II.21. – III.20.

A Halak nagyon idealisztikusak tudnak lenni, ami azt jelenti, hogy ha valami jó történik velük, annak örülnek, de képzeletben egy még jobb eseményről fantáziálnak. Amikor egy dolog rosszul sül el, akkor próbálnak kibújni a felelősség alól, és lustaságuk, pesszimizmusuk sem tartozik a legjobb tulajdonságaik közé.

betöltés...