8 koszorúslány besétál a táncparkett közepére! Amit ezután művelnek, arra aligha lehetett számítani!

Egy csodás lagzi nem csak az ifjú pár, hanem az összes vendég emlékezetében megmarad. Ehhez persze nagyszerű, mindent bevállaló emberekre van szükség, akik tudnak szórakozni, mulatni. Az alábbi videó is egy ilyen fergeteges pillanatot örökít meg.

Akik elmentek James és Roisin esküvőjére, nagy meglepetésben lehetett részük, amelyet bizonyára nem fognak elfelejteni egyhamar. A lagzi egy adott pontján 8 koszorús lány,  zöld ruhába öltözve felsorakozott a táncparkettre, elindult a zene, és elkezdődött a fergeteges produkció.

Ír sztepptáncot jártak, és nagyon élvezték, hogy mindenki őket nézi. A lányokat láthatóan nagy öröm érte, hogy bemutathatták ismerőseik, rokonaik, barátaik előtt a tánctudásukat. Nagy meglepetés volt, amikor a menyasszony is kibújt a fehér ruhájából, és ugyanolyan zöld színű ruhában beállt szteppelni.

De nem ez volt az est egyetlen fénypontja, hiszen pár perc múlva megérkezett a újdonsült férj is, aki szintén megmutatta, hogy hogy kell a szteppet járni. Természetesen a hatalmas taps és ováció sem maradt el.

betöltés...