Válassz egy követ és tudd meg, hogy mi a jelentése számodra!

Nézd meg jól ezt a 6 követ! Melyik keltette fel azonnal a figyelmedet? Ne a kedvenc színed alapján dönts! Válaszd ki azt, amelyik első pillantásra megtetszett!

Olvasd el a kiválasztott kő leírását:

1. Opál (holdkő)

Igényled a szabadságot! Egy csendes hellyel is beérnéd, ahol pihenhetsz, és belső hangodra figyelhetsz. Most úgy érezheted, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, de ez csak átmeneti. Ha jól megnézed láthatod, hogy nagyrészt elérted a céljaidat, vagy már nincs messze a megvalósításuk. Amikor van időd, csendesítsd le elmédet, mert ez sokat segít az inspirálódásban! A magasabb erők várják azt a pillanatot, hogy bölcs tanácsokkal lássanak el!

A holdkő az angyalok köve. Ne feledd, hogy ők mindig fogják a kezedet és segítenek neked!

2. Zöld malachit

Ha ezt a követ választottad, azt jelenti, hogy jelentős változásokon mész keresztül az életedben. Ezek a változások kapcsolódhatnak az életmódodhoz, a lakóhelyedhez vagy a munkádhoz. De lehetséges, hogy megtapasztalsz majd egy „spirituális evolúciót”, mely által képes leszel leküzdeni egy olyan problémát, ami a távoli múltban gyökerezik.

Mára bölcsebb lettél. Korábban tele voltál erős érzelmekkel, ma már jobban átlátod, hogy mit is akarsz valójában az élettől. És ez jó, mert fel kell tudni ismerni, ha változásra van szükség!

A malachit a jólét és a bőség köve. Tehát ha a boldogság keresésére indulsz, megtalálod a jó szerencsét is. Ez a kő segít, hogy véget érjen egy boldogtalan kapcsolat és új, romantikus érzésekkel telj meg! Ennek a kőnek a kiválasztása azt sugallja az univerzumnak, hogy: „Készen állok, hogy sikerüljön! Készen állok, hogy megszabaduljak a negativitástól! Készen állok, hogy elfogadjam a boldogságot!

3. Napkő

Több örömre lenne szükséged mostanság! Minden reggel ébredéskor érezd át az öröm érzését. Őszinte örömet érezz, hiszen előtted áll egy csodálatos új nap. Ne feledd, ha öröm tölti be minden sejtedet, egyre több jó dolgot kezdesz el vonzani az életedbe, ami erőt ad az esetleges problémák leküzdéséhez is.

Ha ezt a követ választottad tudnod kell, hogy a sorsod egy boldogabb és jövedelmezőbb élet felé veszi az irányt. Tartsd szem előtt, hogy hamarosan rád fog sütni a nap!

4. Obszidián

Ha ezt a követ választottad, a tudatalattid ezt mondja: „Készen állok, hogy a negativitás eltűnjön az életemből és boldog ember legyek!” Értsd meg, hogy mások sem sokkal szerencsésebbek, és mindenkinek megvan a saját problémája, nem csak neked. A féltékenység, keserűség, harag érzései pusztítóak. A negatív gondolatok mérgek, melyek beteggé tesznek.

De szerencsére ezek az energiablokkok meglehetősen gyorsan eltűnnek. A közeljövőben megtalálod az erőt, hogy kitörj a negativitásból és megnyisd a szíved a világ felé. Hamarosan rádöbbensz, hogy az egyetlen módja annak, hogy boldog legyél az, hogy hálás vagy azért amid van, ahelyett, hogy sajnálkoznál azért, amid nincs.

5. Howlit

Ha ezt a követ választottad, akkor hamarosan kapsz egy üzenetet magasabb erő formájában, álmok, megvilágosodott gondolatok, látomások, számsorok formájában. Ösztönösen mész a jó irányba. Hallgass hát a megérzéseidre, mert segítenek megtalálni a leggyorsabb utat a sikerhez.

Ha álmatlanságban szenvedsz, azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyod a megérzéseidet. Jól működik a hatodik érzéked, csak hallgatnod kéne rá. Egy angyal segít és vezet téged, és nem kér mást érte, csak hitet.

Ez a kő akkor is szerencsét hoz, ha gyermeket vársz. Azt jósolja, hogy egészséges, erős babád lesz.

6. Jáspis

Itt az idő, hogy betöltse életedet az öröm és a humor. Ha ezt a követ választottad, akkor a belső hangod azt kiáltja: „Szeretnék játszani és szórakozni!” Régóta depressziós, frusztrált hangulatod van. Ez a kő emlékeztet arra, hogy mindannyian lelki lények vagyunk egy szilárd burkolatban. Hosszú még az élet, így élvezd, amíg lehet! Még a legnehezebb helyzetet is túl lehet élni humorral, ha nem magunk, akkor a szeretteink kedvéért. A jó kedv összehozza az embereket. Miden örömteli nevetés üzenet a világ és az univerzum felé, hogy nem adod fel!

Ez a kő jelképe a dohányzás elleni küzdelemnek is. Tehát ha fontolgattad a leszokást, akkor tudnod kell, hogy eljött az idő a cselekvésre!

betöltés...