Belepirulsz: Elképesztően sármos pasi volt fiatalon Hugh Hefner

Hugh Hefner nem csak a pénzével vonzotta a nőket.

Ilyen volt és így élt a legendás Hugh Hefner

Szeptember 27-én, szerdán, szerettei körében hunyt el otthonában a Playboy magazin alapítója, Hugh Hefner. Az akkor még kölcsönökből gazdálkodó üzletember 1953-ban alapította a lapot, az első nyuszilány Marilyn Monroe volt. A vele fémjelzett legelső számból 50 ezer példány kelt el, óriási siker lett.

Hef először 1949-ben nősült meg, felesége Mildred azonban nem volt hűséges hozzá, bevalotta, félrelépett, amíg férje a seregnél szolgált. Két gyermekük született, Christie és David. Az asszony megengedte férjének, hogy más nőkkel is ágyba bújjon, azt remélte, így megmentheti a házasságukat. Nem így lett, 1959-ben elváltak. Nagyjából ezután költözött a Playboy villába, ahol számtalan dögös nővel élt együtt.

Publiée par Hugh M. Hefner sur Mardi 22 janvier 2013

Kimondottan sármos férfi volt

Hef, his pipe, and the Bunny in 1970.Photo: ©Playboy ©HMH Archives

Publiée par Hugh M. Hefner sur Jeudi 21 avril 2016

Hét barátnője volt egyszerre

1985-ben, 59 évesen kisebb stroke-ot kapott, ami ráébresztette arra, ideje lenne változtatnia kicsapongó életmódján. Ennek következtében a Playboy villa legendás bulijai egyre inkább elmaradtak. 1986-ban másodszor is megnősült, elvette az év nyusziját, Kimberley Conradot, akitől két fia született, Marston és Conrad. 1998-ig bírták együtt, majd elváltak. Ezután megint belevetette magát a nők sűrűjébe, előfordult, hogy hét barátnője volt egyszerre.

Hef's #MondayMantra: "My best pick-up line is 'My name is Hugh Hefner.'" – HefPhoto: Ray Bellisario via Rex

Publiée par Hugh M. Hefner sur Lundi 31 août 2015

Imádták a nők

Özvegye semmit nem örökölt a vagyonból

2009-ben jött össze az akkor mindössze 24 éves nyuszival, Crystal Harrisszel. A fiatal nő nagyon meggyőző lehetett, hiszen Hef alig egy évvel később, karácsonykor eljegyezte. Esküvőjük 2011 nyarán lett volna, ám a menyasszony az utolsó pillanatban lemondta. Nem tudni, mi lehetett a gond, de a békülés elég sokáig tartott. Végül 2012 decemberében tényleg összeházasodtak. Így lett Crystal Harris Hugh Hefner harmadik felesége. A napokban egyébként kiderült, az özvegyen maradt nő, aki még mindig csak 31 éves, semmit nem örökölt néhai férjétől.

Hef's #MondayMantra: "If life is a crapshoot, I've been shooting 7's since forever. No, from my own perspective, I'm a…

Publiée par Hugh M. Hefner sur Lundi 4 mai 2015

Crystal és Hef

Hef and Crystal Photo: HMH Archives

Publiée par Hugh M. Hefner sur Jeudi 19 décembre 2013

betöltés...