Színészek, akik nem voltak hajlandóak csókolózni filmbéli partnerükkel

Még a filmvásznon sem vállalták be.

Csak egy csók

Bár sokan örülnének, ha olyan népszerű hollywoodi színészekkel csókolózhatnának, mint Johnny Depp, Orlando Bloom vagy Leonardo DiCaprio, vannak olyan csillagok, akik pont épp ellenkezőleg gondolják. Az indokok a legkülönbözőbbek: rossz lehelet, félelem, hogy valami gyógyíthatatlan betegséget szednek tőle össze, de sokan még a vallás iránti elkötelezettségre is hivatkoztak. Sok filmsztár a szerződésében is kikötötte, hogy ajkát semmilyen körülmények között nem érinti össze filmbéli partnerével.

Neal McDonough

A Született feleségek Dave Williams-je egyszerűen nem hajlandó megcsókolni senkit a feleségén kívül. Az ír-amerikai színész mélyen vallásos, és keresztény értékrendje miatt rendre visszautasítja az olyan szerepajánlatokat, ahol ilyen intim helyzetbe kellene kerülnie kolléganőivel. “Ha megölnek valakit egy filmben, arról tudjuk, hogy igazából nem történt meg. Miért kéne valóban csókolózni vagy lefeküdni a partnerekkel a képernyőn? Nem akarom, hogy a gyermekeim egy napont azt mondják: Hé, apu, mit csinálsz ezzel a nővel a tévében?” – nyilatkozta a sztár a Daily Mail-nek.

Denzel Washington

A következő sztárunk nem ilyen következetes csókolózás terén. Ő egy olyan világsztárt utasított vissza, akinek csókjával sok férfi dicsekedne. Az 1993-ban készült, A Pelikán ügyirat című filmben Julia Roberts volt a partnere, akivel nem volt hajlandó intim helyzetben a kamerák elé állni. Washington állítólag azért döntött így, mert rajongói nagyrészt fekete nőkből álltak, és nem akarta azt az üzenetet közvetíteni közönségének, hogy ő már csak fehér nők számára elérhető.

Kevin Hart

Az amerikai színész-komikus mindenféle filmben szerepelt már, de adódtak számára olyan lehetőségek, amelyek igen túlmutattak a komfortzónáján. 2015-ben kiderült, hogy egy homosz.exuális karakter megformálása a csókon múlt. Erre ugyanis képtelen lett volna a sztár.

Janet Jackson

A popkirály testvérét elég bevállalósnak ismerjük. Bár a mellvillantás belefért neki, egy csók Tupac Shakurral már sok lett volna számára a ’90-es években. Közös filmjükben az 1995-ös Hazug igazságban vitathatatlanul működött közöttük a kémia, de a színfalak mögött még forróbb volt a helyzet. De nem egy szerelmiszál fűtötte fel a fiatalokat. Jackson kikötött, hogy Tupac-kel csak akkor hajlandó csókolózni, ha az negatív AIDS teszttel igazolja, hogy nem beteg. Ez elmaradt, és a csók is.

Lindsay Lohan

A színésznőnek az eredeti forgatókönyv szerint meg kellett volna csókolnia Charlie Sheen-t három alkalommal is a 2013-as Horrorra akadva 5-ben, azonban erre a színésznő nem volt hajlandó. Bár Sheen betegsége ekkor még nem került nyilvánosságra, nemcsak Hollywood-ban, hanem a világ legutolsó sarkáig is híre ment annak, hogy a színész szexfüggő és droghasználó. Ez már úgy tűnik, Lindsay Lohan-nak sem fért bele.

betöltés...