Előtte-utána fotókkal bizonyítjuk: Mindenét átműttette Jennifer Lopez

Észre se vettük, mennyit változott az elmúlt években.

Mindenki irigyelte

Jennifer Lopezt sokan nők milliói irigyelték egzotikus küleje, kortalansága és világhírű feneke miatt. Pár neves plasztikai sebész azonban lebuktatta az énekesnőt, ugyanis kiderült, hogy páratlan szépsége bizony nem a természetnek köszönhető.

Cikkünkben most arról rántjuk le a leplet, mennyi mindenét szabatta már át Jennifer Lopez anélkül, hogy észrevettük volna.

1. Orr

Ez a beavatkozás talán sok embernek feltűnt, de a legtöbben észre sem vették, hiszen nem látványos átalakulásról van szó. Ám több plasztikai sebész is megerősítette, Jennifer krumpliból lett pisze orrát nem az öregedésnek, hanem egy ügyes kéznek köszönheti. És ez még csak a kezdet…

2. Fenék

Talán az énekesnő ezen testtája a legnépszerűbb, és bár rengetegen abban a hitben vannak, hogy Jennifer Lopez méretes hátsója a jó testi adottságoknak és Puerto Ricó-i származásnak köszönhető, valójában ez egy is egy jól sikerült műtét eredménye. Ezt a brazil plasztikai sebész, Dr. Constantino Mendieta is megerősítette, aki állítása nem egy páciensét kellett felvilágosítania arról, hogy Lopez formás feneke is csak implatátum.

3. Keblek

Egy New Jersey-i plasztikai sebész, Dr. Lyle M. Back 2016-ban tálalt ki arról, hogy Jennifer kebleit sem a természet adta. Lyle szerint az énekesnőnek nem csak fellvarták, de implantátumokat is kapott.

4. Arc

Dr. Ayham Al-Ayoub plasztikai sebész váltig állítja, hogy Jennifer Lopez nem csak a melleit, a fenekét és az orrát műtette át. Szerinte a világsztár állához is sebészek nyúltak, valamint az arcába is implantátumokat helyeztek. Emellett azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a díva rengeteget botoxoltat a ráncnélküliségért cserébe.

betöltés...