Sztárok, akiknek a testvére is őrülten vonzó

Jessica Alba, Emma Watson és Penélope Cruz egytől egyig gyönyörű színésznők, és ezzel nincsenek egyedül a családjukban. Olyan sztárokat mutatunk, akiknek a testvérük is legalább annyira szemrevaló, mint a híres rokon.

JESSICA ÉS JOSHUA ALBA

A Sin City – A bűn városa szexi sztárja manapság a színészet helyett inkább elképesztően sikeres, kozmetikai termékeket gyártó cégével, valamint kislányaival foglalkozik, de mindig jut ideje a nagycsaládra is. A színésznő öccse, Joshua, aki csak egy évvel fiatalabb nővérénél, szintén örökölte a szerencsés géneket, és testvéréhez hasonlóan dekoratív jelenség.

Joshua időnként a vörös szőnyegre is elkíséri Jessicát, akinek legelső filmszerepét is köszönheti. A színésznő a főszereplésével készült tévésorozatba, a Sötét angyal-ba juttatta be öccsét, aki ezek után szerepet kapott az Alpha Dog című filmben, valamint Az ügyosztály és a Helyszínelők című sorozatokban. A harminchárom éves Joshua továbbra is próbálkozik, és bízik abban, hogy valamikor eljön a nagy áttörést jelentő szerep is.

EMMA ÉS ALEX WATSON

A Harry Potter-filmek sztárjának helyes kisöccse kisebb hisztériát indított el a rajongó kamaszok körében, amikor 2010-ben elkísérte nővérét a Halál ereklyéi első részének bemutatójára. Alex annyira hasonlít gyönyörű nővérére, mintha ikrek lennének, pedig két évvel Emma után született. A jóképű kisöcs korábban szerepelt az első két Harry Potter-filmben statisztaként, aztán ahogy férfiasodott, úgy kezdett a modellkedés felé tendálni. Alex híres testvérével közösen szerepelt a Burberry reklámkampányában, és azóta is folyamatosan modellkedik különféle divatcégeknek. Okos és művelt nővére példáját azonban követi, és a pózolás mellett komolyan veszi a tanulmányait is.

PENÉLOPE ÉS MÓNICA CRUZ

A gyönyörű spanyol színésznő, Penélope Cruz és húga is balerinának készült, de végül mindketten a színészkedésnél kötöttek ki. Az Oscar-díjas nővér a kilencvenes évek elején nagyszerű spanyol filmek főszereplőjeként futott be, hamarosan felfedezte magának Pedro Almodóvar, és innen már csak egy lépés volt a hollywoodi karrier. A csodaszép nővérére a megszólalásig hasonlító Mónica táncosként lett sikeres, majd szerepet kapott egy spanyol szappanoperában, és ezzel ő is hírességgé vált hazájában. A fiatalabb Cruz-lány saját bevallása szerint inkább érzi már magát színésznőnek, mint táncosnak, ennek ellenére alig tud felmutatni filmszerepeket. Nővérével azonban több reklámkampányban fotózták már közösen, és saját fehérnemű márkát is alapítottak.

ROSIE ÉS TOBY HUNTINGTON-WHITELEY

Rosie Huntington-Whiteley a mai napig sikeresebb modellként, mint színésznőként, és ezt nem is bánja különösebben. A gyönyörű, végtelen hosszú combú modell először a Transformers 3-ban dobálta a haját az óriásrobotok árnyékában, nemrég pedig a Mad Max: A harag útja című filmben játszotta el az egyik csodaszép rabszolgafeleséget. Jason Statham menyasszonya rendelkezik egy szintén különlegesen szép testvérrel, Tobyval, aki nővéréhez hasonlóan sikeres modellkarrier előtt áll. Toby nem bízta a véletlenre a sikert, és remek adottságaihoz kemény edzésekkel jelentős mennyiségű izmot is hozzápakolt. A személyi edzőként tevékenykedő férfi egyre több magazin címlapján tűnik fel, színészi ambíciókat azonban egyelőre nem dédelget.

CHRIS ÉS SCOTT EVANS

Amerika Kapitány kisöccse bátyjához hasonlóan jó kiállású férfi és nagyvonalú testvér, akinek azzal sem volt problémája, hogy híres rokona egy interjúban véletlenül az egész világgal tudatta, hogy Scott meleg. A fiatalabbik Evans-fivér sosem titkolta szexuális hovatartozását, és eddigi legjelentősebb szerepében, a One Life to Live című szappanoperában is egy meleg rendőrfelügyelőt alakított. Scott a szappanopera mellett szerepelt az Egy boltkóros naplója című filmben és jó pár tévésorozatban. Elmondása szerint tökéletesen kiegészítik egymást testvérével, és nem csak külsőre, de személyiségükben is nagyon hasonlítanak egymásra.

betöltés...